Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Rezultat cautare

We offer our customers all the components tailored to their requirements for successful business operations.
Mai multe
Odata cu echipamentele va oferim servicii de financing, instalare, mentenanta si consultanta.
Mai multe
- lucrari de instalare si punere in functiune- lucrari de service in garantie si postgarantie, demontare, mutare, montare masini tipografice si legatorie vechi si noi.
Mai multe
ATEC srl
3 Martie 1998 - se constituie SC ATEC SRL ca societate cu actvitate principala de comercializare elemente de etansare hidraulica in actionari statice si dinamice, in special inele "O" din cauciuc, intregul volum de marfa fiind din import.

Martie 1999 - in parteneriat cu un producator intern, pe aceeasi linie de activitate se extinde comercializarea cu garnituri altele decat inelele "O", in special pentru industria bauturilor, in instalatiile de imbuteliere.

August 1999 - se realizeaza primul transport de echipamente tipografice SH, din Franta, constituindu-se ca al doilea furnizor pe piata din Moldova si Muntenia (exceptand Bucuresti). In acest moment, locul 5 la nivel national (fara Bucuresti), arata ca piata romaneasca si-a pus calificativul corespunzator pe produsele si serviciile furnizate de ATEC in domeniul poligrafic.

3 Ianuarie 2004 - s-au demarat investitiile pentru productia proprie de elemente de etansare din cauciuc (fara inele "O", atat pentru industria bauturilor cat si pentru industria constructoare de masini, sau uz casnic si accesorii ortopedice. Cu exceptia produselor care doteaza echipamentele mobile, s-a asimilat aproape orice gama de produse, chiar din industria medicala sau tipografica. Simultan s-a trecut la dezvoltarea de productie tipografica fiind in acest moment, de departe cea mai reprezentativa tipografie din judetul Vrancea, ajungandu-se la o productivitate de peste 125.000 de intrari pe zi.
Mai multe
Cutite industriale: cutite tocator, cutite transversale, cutite circulare, cutite ghilotina, cutite slotter, segmenti rafinare/defibrare
Mai multe
Echipamente, consultanta si solutii integrate pentru pre-press

Linii complete Computer-to-plate, tehnologie violet ECRM Imaging Systems (USA)
Masini de developat
Proofing si color management
Consumabile (placi fotopolimer violet, accesorii, etc.)

Dealer/reseller autorizat pentru: ECRM Imaging Systems, Heights UK, Ultimate Impostrip, Enfocus, Muller BV
Mai multe
Brasovenii pasionati de motociclete au ocazia sa vada si sa cumpere, in Brasov, la show-room-ul MOTTO, ultimele modele ale unor producatori renumiti.| MOTTO este un furnizor complet care, prin diversitatea ofertei, prin profesionalismul asistentei tehnice, ofera un suport total pasionatilor de motociclism. Misiunea MOTTO este realizarea si intretinerea unui climat competent si profesionist pentru clientii nostri - motociclistii din Brasov.
Mai multe
ManRoland AG este al doilea producator de sisteme de tiparire offset din lume si liderul de piata mondial in tiparire web. Man Roland functioneaza in Offenbach, Augsburg si Plauen din Germania. Are angajat un personal de aproape 9.000 de salariati si are vanzari anuale de 2 miliarde Euro, cu o cota de export de 84 %. Masinile de tipar offset si web, precum si sistemele de tiparire digitale sunt liniile de produse principale pentru tiparul publicitar, comercial si de ambalaje. Domeniul de activitate variaza de la masinile de tipar offset de format mic pana la sistemele de productie pentru tiparirea ziarelor in tiraje de milioane.
Mai multe
Infiintata in anul 1994, GRAPHIC OPEN SYSTEMS isi propune sa ofere potenitalilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.
Mai multe
PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN MONTAJUL ŞI TRANSFERUL DE ECHIPAMENTE INDUSTRIALEDin 1992, "Normandia" prestează activităţi de montaj şi transfer de echipamente industriale şi execuţie de instalaţii electrice, la tarife competitive, în întreaga Europă.
Mai multe
Heidelberger Druckmaschinen Aktiengesellschaft (Heidelberg) has been a major provider and reliable partner to the global printing industry for many years.
Mai multe
Dola Com SRL prin specialistii sai va poate consilia in a lua cea mai buna decizie in cazul in care doriti achizitionarea de utilaje tipografice.
Mai multe
S.C. DASOTA COM S.R.L. infintata in 1997 se ocupa de toata gama de servicii din industria tipografica.
Mai multe
Back to Top