Cauta
Filtreaza rezultate
Articole
Pagini
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Rezultat cautare

Echipamente de tipar și finisare post-tipar | Tipar | Editura - Grafica & design
Mai multe
Tipografia Pelgrim a fost infiintata in anul 1996 in Cluj-Napoca. Din anul 2000 ne ocupam cu activitati tipografice diverse si de comercializarea de utilaje tipografice second hand.
Mai multe
Odata cu echipamentele oferim servicii de financing, instalare, mentenanta si consultanta.
Mai multe
- lucrari de instalare si punere in functiune- lucrari de service in garantie si postgarantie, demontare, mutare, montare masini tipografice si legatorie vechi si noi.
Mai multe
We offer our customers all the components tailored to their requirements for successful business operations.
Mai multe
Sisteme de ambalat cu folie termocontractibila si service pt sisteme asemanatoare.
Mai multe
ATEC srl
3 Martie 1998 - se constituie SC ATEC SRL ca societate cu actvitate principala de comercializare elemente de etansare hidraulica in actionari statice si dinamice, in special inele "O" din cauciuc, intregul volum de marfa fiind din import.

Martie 1999 - in parteneriat cu un producator intern, pe aceeasi linie de activitate se extinde comercializarea cu garnituri altele decat inelele "O", in special pentru industria bauturilor, in instalatiile de imbuteliere.

August 1999 - se realizeaza primul transport de echipamente tipografice SH, din Franta, constituindu-se ca al doilea furnizor pe piata din Moldova si Muntenia (exceptand Bucuresti). In acest moment, locul 5 la nivel national (fara Bucuresti), arata ca piata romaneasca si-a pus calificativul corespunzator pe produsele si serviciile furnizate de ATEC in domeniul poligrafic.

3 Ianuarie 2004 - s-au demarat investitiile pentru productia proprie de elemente de etansare din cauciuc (fara inele "O", atat pentru industria bauturilor cat si pentru industria constructoare de masini, sau uz casnic si accesorii ortopedice. Cu exceptia produselor care doteaza echipamentele mobile, s-a asimilat aproape orice gama de produse, chiar din industria medicala sau tipografica. Simultan s-a trecut la dezvoltarea de productie tipografica fiind in acest moment, de departe cea mai reprezentativa tipografie din judetul Vrancea, ajungandu-se la o productivitate de peste 125.000 de intrari pe zi.
Mai multe
Cutite industriale: cutite tocator, cutite transversale, cutite circulare, cutite ghilotina, cutite slotter, segmenti rafinare/defibrare
Mai multe
Echipamente, consultanta si solutii integrate pentru pre-press

Linii complete Computer-to-plate, tehnologie violet ECRM Imaging Systems (USA)
Masini de developat
Proofing si color management
Consumabile (placi fotopolimer violet, accesorii, etc.)

Dealer/reseller autorizat pentru: ECRM Imaging Systems, Heights UK, Ultimate Impostrip, Enfocus, Muller BV
Mai multe
S.C ITALY TRADE&WORK va ofera masini tipografice second-hand din import,de la formatul monocolor la formatul multicolor,ale celor mai bune marci: Heidelberg, Roland, Polar, Muller etc.
Mai multe
PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN MONTAJUL ŞI TRANSFERUL DE ECHIPAMENTE INDUSTRIALEDin 1992, "Normandia" prestează activităţi de montaj şi transfer de echipamente industriale şi execuţie de instalaţii electrice, la tarife competitive, în întreaga Europă.
Mai multe
Dola Com SRL prin specialistii sai va poate consilia in a lua cea mai buna decizie in cazul in care doriti achizitionarea de utilaje tipografice.
Mai multe
S.C. DASOTA COM S.R.L. infintata in 1997 se ocupa de toata gama de servicii din industria tipografica.
Mai multe
Pergamon va propune solutii complete si flexibile de utilare a tipografiilor de dimensiuni mici si medii.
Mai multe
Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.
Mai multe
Ferry Group are filiale in 3 puncte din Romania, Croatia, Slovacia, Ungaria si Bosnia si Hertegovina! Ferry Group ofera servicii de inalta calitate in industria tipografică, tehnologia ambalării şi prelucrarea maselor plastice cat si in Industria farmaceutică, chimică şi tehnologia filtrării.
Mai multe
Back to Top