[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este ca prin acest portal si alte servicii de marketing, sa contribuim la informarea, dezvoltarea afacerilor si a relatiilor companiilor din industria poligrafica si a serviciilor conexe, prin conditii moderne de cautare/afisare firme din domeniu, prin actualizare continua a datelor, o grafica placuta, usor accesibila si prietenoasa.

Totodata, sustinem si promovam prezenta brandurilor poligrafice in zona online. In anul 2018, vizibilitatea si imaginea unui brand de tipografie si prezenta acesteia intr-un portal dedicat, conteaza foarte mult.

Evolutia informarii in online din ultimii 10 ani ne arata ca toate acestea sunt necesare si utile, atat pentru membrii portalului, cat si pentru cei care doresc sa foloseasca serviciile acestora. Este deci o afacere win-win.

De mult timp colectam informatii cu privire la istoria industriei poligrafice si dezvoltarea acesteia in Romania si le vom publica atat ca articole cat si tiparite in forma de carte. Industria aceasta are o mostenire pe care o punem cap-coada si o daruim iubitorilor acestui domeniu care a contribuit la transformarea uluitoare a societatii incepand cu Gutenberg in mod special.

Astazi, distanta pentru comenzile tipografice, de productie publicitara sau consumabile, nu mai este o problema, asa va invitam sa folositi din plin informatiile din portal.

Studiati firmele, observati diferentele, alegeti pe acelea care reprezinta interesele Dvs, scrieti-le email sau cereti oferte de pret online. 

Cand am fondat si condus ATT – Asociatia Tipografilor din Transilvania, am avut un slogan care ne-a motivat si cu ajutorul caruia am reusit sa aducem impreuna multe firme si oameni de succes din lumea tiparului.

Acest slogan se potriveste si pentru acest proiect deoarece misiunea noastra continua: “People And Industry Together”.

Tipo Ghid Media Team

Vasile Nemes – Senior Project Manager

Email: info@tipoghid.ro

Telefon: 0757 621 806

Back to Top