Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Termeni si conditii

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat publicatiei website www.tipoghid.ro de catre oricare dintre utilizatorii sai, denumiti in cotinuare in acest document: “utilizator”).

Accesand sau utilizand website-ul tipoghid.ro, numit si portalul tipoghid.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul tipoghid.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. In cazul in care, din cauza modulelor antispam, unii utilizatori de buna credinta au accesul blocat la paginile site-ului, va rugam sa ne semnalati aceste deficiente pentru a le remedia.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Mesajele, anunturile sau comentariile cu un continut diferit de cel specificat in site vor fi sterse. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica informatiile publicate daca acestea nu sunt corecte sau impiedica buna functionare a site-ului.
Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul unor incalcari majore.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in privinta acestui site, datele pe care le furnizati sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Scopul cu care colectam datele este furnizarea de servicii pe internet. Toate informatiile companiilor sunt publice si fiecare cetatean are dreptul de acces liber si neingradit la acestea.

In anumite situatii este necesar sa furnizati unele dintre aceste date, toate acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor de unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor. Totodata, aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor fara sa justificati motivul.
Daca datele furnizate la crearea unui cont nu sunt corecte (ex. adresa de email eronata sau nefunctionala) contul poate fi actualizat sau sters fara o alta notificare.
In anumite cazuri este permisa crearea mai multor conturi pentru aceeasi firma, cu acelasi nume sau nume diferite si aceleasi date de contact.

Clauze de neraspundere

Site-ul tipoghid.ro are un continut informativ si publicitar.

Desi ne dam silinta sa fim la zi cu toate actualizarile de date companii din industria poligrafica si serviciile conexe, nu putem garanta, explicit sau implicit, integralitatea sau actualitatea tuturor datelor si informatiilor companiilor prezentate pe site. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie garantii sau angajament din partea tipoghid.ro.
Nu putem fi raspunzatori fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului tipoghid.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Portalul www.tipoghid.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Pot fi aduse modificari acestor termeni si conditii de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului.

Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor valabile in acel moment.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare.
Acest site contine multe linkuri catre site-urile partenerilor nostri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului tipoghid.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. Nu putem garanta integritatea siteurilor pe care le accesati din linkuri. Recomandam sa aveti instalat un program antivirus.

Informatii, reclamatii si sugestii la email: info@tipoghid.ro

Back to Top