[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Termeni si conditii & GDPR

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat publicatiei website www.tipoghid.ro de catre oricare dintre utilizatorii sai, denumiti in cotinuare in acest document: “utilizator”).

Site-ul tipoghid.ro este publicație tip catalog online cu un continut informativ, specializat, cultural si publicitar.

Accesand sau utilizand website-ul www.tipoghid.ro, numit si portalul Tipo Ghid, ati luat la cunostinta de drepturile DVS și sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul tipoghid.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. In cazul in care, din cauza modulelor antispam, unii utilizatori de buna credinta au accesul blocat la paginile site-ului, va rugam sa ne semnalati aceste deficiente pentru a le remedia.

Daca datele furnizate la crearea unui cont nu sunt corecte (ex. adresa de email eronata sau nefunctionala) contul poate fi actualizat sau sters fara o alta notificare.

In anumite cazuri este permisă crearea mai multor conturi pentru aceeași firma, cu același nume sau nume diferite și aceleași date de contact.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Mesajele, anunturile sau comentariile cu un continut diferit de cel specificat in site vor fi sterse. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica informatiile publicate daca acestea nu sunt corecte sau impiedica buna functionare a site-ului.

Trebuie sa aveti in vedere ca adresa IP va este inregistrata pentru a putea actiona in eventualitatea in care incalcati acesti termeni si conditii de utilizare. Contactarea providerului de internet se va face doar in cazul unor incalcari majore.

Prelucrarea datelor cu caracter personal 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in privinta acestui site, datele pe care le furnizati sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Scopul cu care colectam datele este furnizarea de servicii pe internet.

Toate informațiile companiilor persoane juridice înregistrate in Romania sunt informatii publice și fiecare cetatean are dreptul de acces liber si neingradit la acestea.

In anumite situatii este necesar sa furnizati unele dintre aceste date, toate acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor noastre pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor de unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor.

Aveti dreptul sa solicitati fara sa justificati motivul, stergerea datelor care apar in portalul Tipo Ghid, dar nu sunt publice, conform cu datele oficiale si publice ale Camerei de comert sau ANAF.

NOU: GPDR

Conform cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI 

din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) 

Noi, Tipo Ghid Media srl am luat cunoștință de noul REGULAMENT al parlamentului European și al Consiliului Europei și vă informăm următoarele:  

Datele cu caracter personal se considera acele informati care duc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numar de telefon personal, adresa de email personala, ocupatie, venit, date biometrice, varsta, sex, etnie, rasa, orientare religioase sau sexuala, stare de sanatate;

 • Compania noastra nu prelucreaza pentru a vinde date cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus si in Regulamentul European.
 • Dar totusi, desi prelucrarea de date cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatile noastre schimbam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
 • Daca vor apare exceptii vom anunta si vom cere permisiunea de fiecare data atunci cand vom intentiona sa folosim aceste date in alt scop si durata de timp in care le pastram.
 • In anumite situatii [curierat – evenimente – deplasari grup oameni de afaceri – rezervari hotel – seminarii – conferinte – etc.] vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre DVS, angajatii, partenerii si clientii companiei pe care o reprezentati.
 • Va rugam ca la momentul comenzi catre noi, sa va indepliniti rolul de operator [definit clar de regulamentul GDPR] si sa ne definiti solicitarea DVS de prelucrare, specificand durata de pastrare a datelor cu caracter personal, gradul de securizare, altele. Ne vom conforma cerintelor DVS exprese fara nici o alta intrebare.
 • La randul nostru vom proceda la fel cu datele DVS catre terti, in situatia in care subcontractam un furnizor, asa cum am mentionat [curierat-evenimente-deplasari-rezervari hotel, etc.] care va prelucra datele DVS cuc aracter personal pe care le vor prelua de la noi, ii vom solicita in mod expres respectivul furnizor sa isi asume aceleasi obligatii catre noi pentru datele DVS.
 • Pentru protectia datelor cu caracter personal ale clientilor si partenerilor nostri noi aplicam proceduri clare de minimizare a datelor colectate

  Cum folosim datele companiei DVS ?

  Folosim datele publice ale companiei DVS pentru unicul scop de a informa alte companii din industria poligrafica, serviciile conexe, institutii, despre existenta, produsele si serviciile pe care le oferiti. 

  Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

  Adrese de email pentru a trimite emailuri de informare cu privire la produsele, serviciile și evenimentele noastre și ale partenerilor noștri.

  Link website – pentru ca vizitatorii portalului sa va contacteze direct

  Numărul de telefon pentru a va contacta personal in interese de afaceri si în cazul în care alte companii doresc să apeleze la serviciile sau produsele companiei DVS

  Numele companiei pentru a ne adresa direct domeniului/categoriei de activitate.

  – Datele de facturare ale clienților nu sunt publicate în portalul nostru -decat daca face parte din contract conform abonamentului sau la cererea expresa- (CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal) si le folosim numai pentru a încheia contracte si facturare servicii si produse.

Aveți dreptul deplin de a ne solicita să ștergem din bazele noastre orice date care se încadrează în noul Regulament și nu sunt publice, adică nu sunt publicate de catre Camerele de Comert si ANAF.

Aveți dreptul deplin de a ne solicita să vă ștergem din comunicările prin email.

Aceste date din articol sunt expuse online in mod public la rubrica Termeni si Conditii.

Clauze de neraspundere

Site-ul tipoghid.ro este publicație tip catalog online cu un continut informativ, specializat, cultural si publicitar.

Desi ne dam silinta sa fim la zi cu toate actualizarile de date companii din industria poligrafica si serviciile conexe, dar nu putem garanta, explicit sau implicit, integralitatea sau actualitatea tuturor datelor si informatiilor companiilor prezentate pe site. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie garantii sau angajament din partea tipoghid.ro.

Nu putem fi raspunzatori fata de nici o persoana/entitate/companie/institutie pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului tipoghid.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Portalul www.tipoghid.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Pot fi aduse modificari acestor termeni si conditii de utilizare, fara a anunta in prealabil acest lucru in continutul site-ului.

Va rugam sa recititi acest document de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor valabile in acel moment.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare.

Acest site contine multe linkuri catre site-urile partenerilor nostri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului tipoghid.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. Nu putem garanta integritatea siteurilor pe care le accesati din linkuri. Recomandam sa aveti instalat un program antivirus.

Informatii, reclamatii si sugestii la email: info@tipoghid.ro

Back to Top