[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Distributie pliante la cutiile postale

 

BINE ATI VENIT! Distributie pliante la cutiile postale Cluj Napoca

 

Avem peste 12 ani experienta in domeniu, atat in Cluj Napoca cat si in alte orase mari sau mici ale judetelor limitrofe Clujului dar si in cateva orase mari din Romania.

 

Distribuim pliante, door hanger si flyere sau alte materiale publicitare la casutele postale, in locuri aglomerate, Mall-uri, la evenimente, etc. Am distribuit zeci de mii de pliante, flyere sau reviste in cutii postale, stradal sau in centrele comerciale din Cluj Napoca. Putem crea strategii care sa se plieze direct pe interesul dvs de target, fara sa risipim materialele publicitare pentru care dvs platiti.

 

Strategia de distributie flyere este cea mai buna combinatie de promovare in tam-dem cu promovarea online. Noi ajutam companiile in ambele directii. Offline si marketing online. Succesul este garantat!

 

Ajutam companiile si cu servicii de tiparire pliante si flyere pe hartie lucioasa dublu cretata, sau mata de diverse gramaje tiparite si finisate cu tehnologie ultramoderna!

 

La cererea clientului putem sa tiparim toata gama de produse tipografice comerciale la preturi mici, in tiraje mici si foarte mari.

 

Distributie de flyere directionată

 

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic (tipar digital si offset, productie publicitara), piata ne-a aratat ca trebuie sa oferim servicii complete si astfel am extins gama acestora 3 ani mai tarziu. Mai exact, sa adaugam acel ceva fara de care pliantele si flyerele dumneavoastra nu vor ajunge la publicul targetat: distributia lor. In consecinta, pentru aceia dintre dumneavoastra care au nevoie, oferim in prezent si serviciul de distributie pliante/flyere.

Distributia de flyere si pliante pe care o oferim este de mai multe feluri: distributie stradala (intersectii aglomerate) si distributie la cutiile postale. Distributia e in general valabila pentru Cluj-Napoca, dar la cererea clientilor, putem executa si distributii atipice de flyere si pliante in special in judetele limitrofe Clujului. Pentru acestea va rugam sa ne contactati cu cerere de oferta specifica. 

 

IMPORTANT!

 

Exemplu: daca aveti o distributie stradala de 10.000 flyere/pliante care doriti sa fie distribuite la statii transport sau locatii cu trafic intens sunt valabile preturile din tabelul de mai sus. Daca insa doriti ca aceasta distributie sa fie facuta in locatii cu trafic redus (licee, universitati, parcuri, intersectii, etc) veti plati alt pret /ora/promoter/locatie.

De asemenea, daca aveti o distributie de flyere la cutiile postale preturile din tabelul de mai sus sunt valabile pentru maxim 2 zone. Daca aveti spre exemplu 10.000 de flyere de distribuit la cutiile postale dar doriti cate 2500 buc in 4 zone diferite ale orasului va rugam sa ne contactati pentru o noua oferta.

Avem capacitatea, cunostintele si logistica necesare pentru a putea distribui 150.000 de reviste A5/20 pagini in tot Clujul in 7 zile, la cutiile postale case si blocuri. (La provocarile mai mari desigur ca aducem solutii potrivite.) Oferim raport cu locații/distribuție și imagini drept dovadă.

Pentru distribuția flyere în alte orase percepem taxe suplimentare.

Oferim consultanță cu privire la distribuția targetată pe zone, vârstă, condiții sociale, putere de cumpărare, etc.

In contextul Covid condițiile de prestări servicii pot fi diferite de la caz la caz.

Apelati cu încredere la serviciile noastre.

Respectăm fiecare flyer, nu contează cât e de mic.

 

Telefon: 0757. 621.806 – Vasile Nemeș coordonator echipă

 

E-mail: tipo@tipoghid.ro 

 

Website: #tipoghid.ro

Apelati cu încredere la serviciile noastre!

Telefon: 0757 621806

Cerere ofertă de preț la email: tipo@tipoghid.ro

Back to Top