Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Despre tipoghid.ro

Despre tipoghid.ro

Portalul www.tipoghid.ro este cea mai veche si cea mai vizitata platforma online din Romania dedicata afacerilor din domeniul poligrafic.

Acesta se adreseaza in primul rand companiilor active in industria poligrafica. Asta inseamna PARTENERIATE si colaborari fructuoase intre firme. Pentru a facilita accesul catre cat mai multe companii in acelasi loc, am introdus tot mai mult si servicii conexe universului tipografic. (Furnizori utilaje, echipamente, consumabile tipografice, servicii finisari, etc.)

Fiind o industrie dinamica, apar deseori companii noi, oferte si informatii utile care pot fi gasite  cu mai multa usurinta. Astfel am creat criteriile de cautare rapida, categorie/subcategorie, locatie, nume firma. Am reusit -visul meu sa implinit dupa mai mult de 3 ani- sa implementam cautarea rapida intr-un mod spatial, cu aparitie marker-firma pe harta dupa criteriile categorie/subcategorie, nume firma, nume strada, judet, localitate. 

Am creat sub harta cu firme, layere speciale de categorii in asa fel incat acum se poate selecta instant categoria dorita.

Am tinut neaparat sa mentin modulul de Firme Recomandate iar acum aceasta are si buton special, in partea dreapta a hartii, pentru activare/dezactivare aparitie rapida pe harta a acestora.

Toate aceste eforturi “prea-lungite” au fost facute pentru a facilita navigatorului accesul (foarte rapid) la o viziune spatiala cat mai clara asupra industriei poligrafice. Desigur ca dezvoltarea portalului nu s-a terminat. Putem spune ca abia am inceput. Noi am lucrat zeci de ani ca editura cu cataloage, carti si reviste tiparite. Am crescut cu asta, iar tranzitia catre a deveni foarte priceputi in online, a fost un proces lent, dar interesant si frumos, care ne-a invatat foarte multe lucruri.

In al doilea rand siteul se adreseaza si ofera companiilor din industrie, posibilitatea de a-si expune mai mult si mai bine brandul lor in mediul online. Asta inseamna consolidarea brandingului.

Avem posibilitatea nelimitata de a etala in spatiul online, companiile poligrafice si de publicitate cu tot arsenalul lor vis a vis de ceea ce inseamna promovare, branding, portofoliu si imagine. In multe cazuri noi cream de la zero imaginea firmelor din acest domeniu. Am inceput sa facem website-uri si servicii de marketing pentru tipografii lucru care le-au adus clienti noi, dar si le mentine imaginea pozitiva si prezenta vizibila pe internet.

Am lucrat deja cu mai mult de 500 de firme din care 45 sunt tipografii de top din Romania, asftel ca intelegem si stim cum sa venim in intampinarea nevoilor acestora.

Un alt motiv important pentru care am creat si insistat ca acest portal sa fie mai pragmatic decat oricand pana acum, este acela de a oferi o unealta de lucru simpla si eficienta departamentelor de marketing ale companiilor din Romania, editurilor, agentiilor de publicitate, media, institutiilor private si de stat, ONG-urilor, samd., in gasirea furnizorului potrivit pentru materialele tiparite si publicitare de care are nevoie. 

Asta inseamna dezvoltarea afacerilor pentru membrii portalului si economisire timp pentru client sau intermediar.

In anul 2017, distanta nu mai conteaza, asa ca o companie imobiliara sau din alt domeniu din Bucuresti poate comanda foarte usor brosurile si pliantele pentru marketing, unei tipografii din Cluj. Sau invers.

Cand am initiat si infiintat ATT, Asociatia Tipografilor din Transilvania, am avut un slogan cu care am reusit sa adun firme si oamenii de succes, pentru succes, si care se potriveste si de aceasta data:

“People and industry together”.

Back to Top