[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Tipografia Arta – tipografie Cluj Napoca

Tipografia Arta – tipografie Cluj Napoca
Bine ati venit la pagina Tipografia Arta!
Tiparim toata gama de produse tipografice. Pliante, mape, cataloage, brosuri, ambalaje, fluturasi, carti, calendare.

Profile Description

Suntem tipografia Arta din Cluj Napoca.

Nu ne-am ales numele la întâmplare.

Nici nu ne credem „artiști”, dar credem că undeva, pe parcursul procesului de transformare al unei coli albe de hârtie prin mâinile oamenilor din Tipografia Arta intervine şi un pic de artă, de meştesug adevărat.

Suntem foarte mândri de felul în care știm să dăm viață unor simple coli de hârtie. Miile de puncte de raster, perfect imprimate iau forme uimitoare. Noi credem că ceea ce facem noi nu e producție, ci e artă pură, dar cu productivitate industrială.

Suntem la a doua generație de tipografi în familia Câmpean.

Petrică, cu peste 40 de ani în tipografie – unul din ultimii profesioniști adevărați și Adrian fondatorul Tipografiei Arta. A treia generație – acum reprezentată de un „ucenic” de peste 10 ani, promite să ne-o ia pe urme.

Cu toții suntem dedicați calității. Facem totul pentru a ne respecta fiecare partener, fiecare comandă, la timp și la standardul de calitate pentru care suntem recunoscuți.

De atunci am crescut și ne-am dezvoltat în mod constant. Am implementat cu succes 3 proiecte de investiții, din care două cu fonduri parțial nerambursabile. Acestea ne-au permis să deținem și amenajăm propriul spațiu de producție și să ne utilăm cu utilaje de ultimă generație: de prepress, tipar offset și digital și diverse utilaje de finisare.

Unul din obiectivele noastre este de a completa în mod fericit atuurile unei afaceri de familie (dedicație, know-how, coeziune, colectiv unit, flexibilitate, continuitate şi adaptabilitate) cu cerinţele atingerii unui înalt grad de profesionalism pretins de domeniul nostru de activitate foarte concurenţial.

De la un număr de 5 angajaţi iniţial, am crescut la 50 de angajaţi.

Cifra de afaceri a crescut în mod constant, în paralel cu creșterea numărului de comenzi și nu în ultimul rând cu creșterea exporturilor în țări ca Italia, Franța, Elveția, Germania, Olanda, Danemarca, SUA, etc.

Am majorat capitalul social până la suma de 162.800 lei şi am reinvestit toate rezultatele obţinute în toţi aceşti ani.

Scopul nostru este de a stabili etalonul pe piaţa românească a tipografiilor de mărime medie, atât în ce priveşte calitatea cît şi a relaţiilor umane – cu clienţii şi angajaţii proprii. 

Date tehnice:

TIPOGRAFIA ARTA din Cluj-Napoca, este recunoscută ca fiind tipografia pe care vă puteți baza pentru lucrări de înaltă calitate, finisare fără reproș și livrare la timp. Facem TOTUL pentru a ne respecta fiecare partener, fiecare comandă, la timp şi la standardul de calitate exceptional pentru care suntem recunoscuţi atât în țară cât și străinătate.

Oferim:

TIPĂRIRE format maxim 703 x 104 cm: afişe, etichete, ambalaje si cutii carton, fluturaşi, reviste, cataloage, broşuri, pliante, mape, agende, calendare, displayuri, hangere, shelf talkere, cărţi de artă şi fotografie, materiale autocolante, coli cu antet, cărţi de vizită, rapoarte anuale, cutii, etc .

TIPAR DE ARTĂ offset, până la format 70 x 100 cm. Lăcuire cu lac offset şi lac UV, selectiv sau integral.

Ca şi suporturi, tipărim pe: carton, hârtie offset, hârtie pentru etichete, cartoane până la 1 mm grosime, hârtie autocolantă, hârtie autocopiativă, hârtie calc, hârtie şi cartoane speciale, LWC, etc.

FINISĂRI: înfoliere, tăiere, biguire, broşare, capsare, caşerare, spiralare, ştanţare, perforare, găurire, ambalare, lipire automată cutii.

FINISĂRI SPECIALE: executăm ştanţare cu ştanţă tun şi poleim (HOT FOIL) pe utilaj complet automat cu folie aurie, argintie şi colorată.

Vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi colaborări!

Suntem pe drumul cel bun de aceea vă puteți baza pe noi!

Noi suntem Arta. TipoArta.

Tiparim pliante, mape, cataloage, brosuri, ambalaje, cutii carton fluturasi publicitari, carti, calendare.  pliante flyere mape reviste pungi registre policromii diverse imprimate diverse multiple servicii automatizate de legatorie faltuire adunare plastifiere biguire brosare coasere capsare cartonare 

Range of Services

  • tipar mape
  • flyere
  • pliante
  • afise
  • postere
  • tipografie offset
  • tipar de arta
  • carti
  • brosuri
  • reviste

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top