[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Agressione Cluj Napoca

Agressione Cluj Napoca
Bine ati venit la pagina Agressione Group Cluj Napoca!
Distribuitor de hartie si cartoane tipografice. SUNTEM IN ZONA! Reteaua Agressione Group acopera intreg teritoriul tarii.

Profile Description

Agressione Group Cluj Napoca!

Suntem o companie cu capital privat, integral romanesc. Ocupam de mai multi ani prima pozitie in domeniul distributiei de hartie si cartoane din Romania.

Am inceput la Cluj, prin vanzarea hartiei de copiator.

In timp, ne-am adaptat oferta cerintelor pietei si, pe langa produsele de birotica, am dezvoltat si o gama larga de hartii si cartoane tipografice, cartoane dublu cretate, cartoane duplex, hartie offset, hartie pentru etichete, cartoane cromo, hartii si folii autocolante, hartie autocopiativa, hartie filigran, hartie editie, cartoane colorate, calc.


Suntem o echipa tanara si dinamica, cu peste 110 de angajati, 11 birouri regionale, 60 autovehicule de diverse capacitati si o suprafata de depozitare de peste 14.000 mp, cea mai mare din bransa noastra. Dispunem de propria retea de distributie si nu ne aflam la o distanta mai mare de 200 km de tine, oriunde te-ai afla in Romania.


Suntem in relatii de parteneriat durabile atat cu cei mai mari producatori de hartie si cartoane din lume, cat si cu furnizori europeni independenti, asigurandu-ne astfel ca iti putem livra cu promptitudine produsele dorite la preturi avantajoase.


Suntem originali si pentru ca dorim sa oferim produse de o calitate ridicata si constanta, am creat propriile branduri: Absolut Paper, Traffic, Zero, NeoPack, NaturaBoard, gama A-Paper. Acestea, impreuna cu seria de branduri prestigioase recunoscute la nivel mondial, intregesc portofoliul nostru, dandu-ti posibilitatea de a alege intotdeauna produsul potrivit.


Suntem increzatori in viitor.

Avem planuri mari si in continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea pozitiei de lider de piata, iar incepand cu anul 2012 si extinderea teritoriala in alte tari europene, dar mai ales pastrarea aceleiasi flexibilitati care ne caracterizeaza inca de la inceput. In martie 2012 am infiintat Agressione Bulgaria cu sediul in Sofia, ca prim pas al dezvoltarii noastre regionale iar incepand cu primavara anului 2013 suntem prezenti si pe piata din Ungaria.

Fii in zona Agressione!

Range of Services

  • cartoane dublu cretate
  • harti si cartoane tipografice
  • hartie pentru etichete
  • carton duplex
  • carton dublu cretat
  • autocopiativa
  • cromo
  • hartie offset

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Agressione Cluj Napoca
Agressione Cluj Napoca
Portfolio
Agressione Cluj Napoca
Agressione Cluj Napoca
Portfolio
Agressione Cluj Napoca
Agressione Cluj Napoca
Portfolio
Agressione Cluj Napoca
Agressione Cluj Napoca
Portfolio
Address Details:
România, Cluj-Napoca
Phone: 0264-414.061
Opening Hours:

Find Us On

Company haven't yet any product.
Va anuntam ca ne-am mutat in casa noua...mai multe informati si imagini in curand.
Back to Top