[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Antel Print

Antel Print
Bine ati venit la pagina tipografiei Antel Print!
Antel Print incepe activitatea in anul 1995 cu o dotare limitata si personal necalificat dar plin de entuziasm.

Profile Description

Tipografia Antel Print este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 1991 în Cealaltă Capitală – Alba Iulia.

În cei peste 25 de ani de activitate, Antel s-a transformat dintr-o afacere de familie într-un business orientat către dezvoltarea continuuă prin achiziţionarea celor mai noi tehnologii şi echipamente din industria tipografică şi profesionalizarea personalului.

Având peste 40 de angajaţi, parteneriate de lungă durată cu furnizori de referinţă din industrie, echipamente de ultimă generaţie, spaţii de producţie generoase şi personal specializat, Antel oferă o gamă largă de servicii variate din domeniul tipografiei, producţiei publicitare şi servicii industriale de lăcuire selectivă 3D, gravare, serigrafie, transfer termic pe textile etc.

Soluția unică în România, în acest moment, prezentată de Antel poate fi un INSTRUMENT de marketing care facilitează crearea unei conexiuni personale între brand/ambalaj și consumator, la intersecția creativității și tehnologiei.

Indiferent că ești designer, o agenție de publicitate, producător sau prestezi orice fel de servicii, suntem siguri că îți dorești să comunici cât mai bine cu clienții tăi. Iar aceștia sunt atrași de o grafică frumoasă, de mesaje și materiale de calitate.

De partea de mesaje și grafică te lăsăm pe tine să te ocupi, fiindcă știm că ești expert în domeniu, însă când vine vorba de calitatea materialelor imprimate te putem ajuta noi, o echipă mare și specializată în tipar digital și offset, precum și alte servicii post-press: înfoliere, stantare, perforare, brosare, lăcuire etc.

Combină gama variată de tehnologii pe care ți-o punem la dispoziție, pentru a obține produse de tipar unicate. Și nu uita de tehnologia unică de pe piața românească pe care o găsești la Antel Print – Lăcuirea selectivă 3D.

Lăcuirea selectivă 3D poate sparge bariera între brand si consumator generand cerere.

Lăcuirea selectivă 2D și 3D pot fi aplicate pe orice tip de material (hârtie sau plastic) creând efecte fantastice, atât vizual cât și tactil pe fiecare piesă tipărită.

Range of Services

  • Antel
  • Alba-Iulia
  • tipografie
  • pliante
  • brosuri
  • lacuire UV 3D
  • productie publicitara
  • serigrafie industriala
  • etichete
  • etichete autocolante

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Message Us

Address Details:
Romania, Alba
Phone: 0258-811674
Opening Hours:

Find Us On

Company haven't yet any product.
Back to Top