[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Despre noi

 

 

 

sigla tipoghid 2008_2

Infiintat in 2001, anuarul tiparit Tipo Ghid Transilvania a adus impreuna, pentru prima data in Transilvania, zeci si sute de tipografii dar si alte companii care au legaturi directe sau indirecte cu domeniul acesta. 

Noi suntem o companie care a lucrat multi ani ca editura carte, brosuri si agentie de publicitate la Cluj. Printre alte publicatii, am editat si catalogul Tipo Ghid Transilvania, anuarul industriei poligrafice din regiunea noastra. In acest context am inceput sa lucram cu mai multe companii din industria poligrafica. 

Ca urmare a acestui fapt, la initiativa d-ului Albert Andras, Vicepresedinte al Infopress Group S.A si a lui Vasile Nemes, la aproape 2 ani dupa lansarea catalogului tiparit, avea sa fie infiintata Asociatia Tipografilor din Transilvania, la care Vasile a fost director executiv mai bine de 8 ani.

Prin intermediul Tipo Ghid am ajutat multe tipografii cu idei, informari, legaturi, conferinte, cursuri, sa isi imbunatateasca imaginea, sa se extinda, dar si sa obtina un portofoliu important de clienti. 

Nu se pot numara usor toate lucrurile bune care s-au intamplat in acea perioada. O succesiune de intamplari mai putin fericite, au oprit editarea catalogului tiparit.

Totusi, salturile evolutive de care s-a bucurat comunitatea poligrafica in acei ani, au confirmat nevoia unei comunitati active si in mediul online.

Acest portal este directorul online si extins al catalogului “Tipoghid Transilvania” si “Tipoghid Moldova“. Il relansam in versiune BETA, de test, acum la inceputul anului 2017, dupa cateva incercari nereusite.

Avusesem siteul www.tipoghid.ro online si inainte, dar era mai mult un site de prezentare si continea doar cateva firme partenere, nu era un portal care sa cuprinda companii poligrafice din toata tara.

In prezent, intentia noastra este de a aduce din nou impreuna intreaga comunitate poligrafica, din toata Romania de aceasta data, in spatiu online.

Multi dintre vechii nostri prieteni si parteneri din industria poligrafica ne-au intrebat in multe ocazii daca vom (re)lansa siteul in forma unui portal. Ne-am dorit mult sa continuam, chiar daca industria tipografica, noi insine, am parcurs momente dificile in anii crizei si in cei care au urmat acesteia.

Astfel am creat aceasta platforma care va pune la dispozitie instrumente utile si simple de cautare si de prezentare in online a companiei si ofertelor Dvs., intr-un mod dinamic. Ne-am propus sa facem in timp din acest site, cea mai bogata si completa platforma de informatie din acest domeniu.

In acelasi timp lucram la istoricul industriei poligrafice din Romania, si la alte proiecte, offline si online, care vor da valoare si incantare celor care muncesc si iubesc universul tipografiilor.

Asadar, va invitam sa pasiti cu incredere in primul portal dedicat industriei grafice din Romania, si sa folositi toate instrumentele si resursele puse la dispozitia dumneavoastra. Puteti contribui prin a ne trimite informatii care ajuta la actualizarea si imbunatatirea acestuia.

Pe viitor dorim sa facem mult mai bine lucrurile pe care iubim sa le facem. Suntem dedicati industriei poligrafice!

We are back in business! 

tipoghid1-desfasurat

Tipo Ghid editia 1 – Parteneri principali: Tipoholding; Chrytis;

tipoghid 2-desfasurat

Tipo Ghid editia 2 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio.

tipoghid 3- desfasurat

Tipo Ghid editia 3 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio.

tipoghid 4-desfasurat

Tipo Ghid editia 4 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio, Art Inks

tipoghid 5 - desfasurat

Tipo Ghid editia 5 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio, Art Inks.

tipoghid6-desfasurat

Tipo Ghid editia 6 – Parteneri principali: Infopress; Impress Design Studio

tipoghid7-desfasurat

Tipo Ghid editia 7 – Parteneri principali: Infopress; Agressione, Impress Design Studio, PMA,

tipoghid 8-desfasurat

Tipo Ghid editia 8 – Parteneri principali: Infopress Group; Tipografia Arta, Agressione, Man Roland, Siko

tipoghidm 1-desfasurat

Tipo Ghid Moldova editia 1 – Parteneri principali: Europapier; Terra Design; Rom Trade Paper

tipoghidm 2-desfasurat

Tipo Ghid Moldova editia 2 – Parteneri principali: Europapier; Agressione; Riso Print; Tipografia Lizette.

  • Vom publica mai jos siglele companiilor care au fost alaturi de noi de la inceput intr-un mod special. Multumim!

Back to Top