Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Despre noi

sigla tipoghid 2008_2

Infiintat in 2001, anuarul Tipo Ghid Transilvania, a adus impreuna, pentru prima data in Transilvania, zeci si sute de tipografii dar si companii care au legaturi directe sau indirecte cu domeniul acesta. 

Suntem o companie care a lucrat multi ani ca editura carte, brosuri si agentie de publicitate la Cluj. Printre altele, am editat si catalogul Tipo Ghid Transilvania, anuarul industriei poligrafice din regiunea noastra. In acest context am inceput sa lucram cu mai multe companii din industria poligrafica. 

Ca urmare a acestui fapt, la initiativa d-ului Albert Andras, Vicepresedinte al Infopress Group S.A si a lui Vasile Nemes, la aproape 2 ani dupa lansarea catalogului tiparit, avea sa fie infiintata Asociatia Tipografilor din Transilvania, la care Vasile a fost director executiv mai bine de 8 ani.

Tipo Ghid a ajutat multe tipografii prin idei, informari, legaturi, conferinte, seminarii, cursuri, atat sa se lanseze, si sa se extinda dar si sa obtina portofoliu important de clienti. Nu se pot numara usor toate lucrurile bune care s-au intamplat in acea perioada.

O succesiune de intamplari mai putin fericite, au oprit editarea catalogului tiparit.

Totusi, salturile evolutive de care s-a bucurat comunitatea poligrafica in acei ani, au confirmat nevoia unei comunitati active si in mediul online.

Acest portal este directorul online si extins al catalogului “Tipoghid Transilvania” si “Tipoghid Moldova“. Il relansam in versiune BETA, de test, acum la inceputul anului 2017, dupa cateva incercari nereusite.

Avusesem siteul www.tipoghid.ro online si atunci, dar era mai mult un site de prezentare in acel timp, si continea doar cateva firme partenere, nu era un portal care sa cuprinda intreaga tara si si servicii poligrafice conexe.

In prezent, intentia noastra este de a aduce din nou impreuna intreaga comunitate poligrafica, din toata Romania de aceasta data, in spatiu online.

Multi dintre vechii nostri prieteni si parteneri din industria poligrafica ne-au intrebat in multe ocazii daca vom (re)lansa siteul in forma unui portal. Ne-am dorit mult sa continuam, chiar daca industria tipografica, noi insine, am parcurs momente dificile in anii crizei si in cei care au urmat acesteia.

Astfel am creat aceasta platforma care va pune la dispozitie instrumente utile si simple de cautare si de prezentare in online a companiei si ofertelor firmelor intr-un mod dinamic. Ne-am propus sa facem in timp din acest site, cea mai bogata si completa sursa de informatie din acest domeniu.

In acelasi timp lucram la istoricul industriei poligrafice din Romania, si la alte proiecte, offline si online, care vor da valoare si incantare celor care muncesc si iubesc universul tipografiilor.

Asadar, va invitam sa pasiti cu incredere in primul portal dedicat industriei grafice din Romania, si sa folositi toate instrumentele si resursele puse la dispozitia dumneavoastra. Puteti contribui prin a ne trimite informatii care ajuta la actualizarea si imbunatatirea acestuia.

Pe viitor dorim sa facem mult mai bine lucrurile pe care iubim sa le facem. Suntem dedicati industriei poligrafice!

We are back in business! Despre noi

tipoghid1-desfasurat

Tipo Ghid editia 1 – Parteneri principali: Tipoholding; Chrytis;

tipoghid 2-desfasurat

Tipo Ghid editia 2 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio.

tipoghid 3- desfasurat

Tipo Ghid editia 3 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio.

tipoghid 4-desfasurat

Tipo Ghid editia 4 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio, Art Inks

tipoghid 5 - desfasurat

Tipo Ghid editia 5 – Parteneri principali: Infopress; Chrytis; Impress Design Studio, Art Inks.

tipoghid6-desfasurat

Tipo Ghid editia 6 – Parteneri principali: Infopress; Impress Design Studio

tipoghid7-desfasurat

Tipo Ghid editia 7 – Parteneri principali: Infopress; Agressione, Impress Design Studio, PMA,

tipoghid 8-desfasurat

Tipo Ghid editia 8 – Parteneri principali: Infopress Group; Tipografia Arta, Agressione, Man Roland, Siko

tipoghidm 1-desfasurat

Tipo Ghid Moldova editia 1 – Parteneri principali: Europapier; Terra Design; Rom Trade Paper

tipoghidm 2-desfasurat

Tipo Ghid Moldova editia 2 – Parteneri principali: Europapier; Agressione; Riso Print; Tipografia Lizette.

Back to Top