[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Mega

Editura Mega
Bine ati venit la pagina editurii Mega!
Acreditată CNCSIS, editura Mega a reuşit să se impună pe piaţa de carte editând sute de volume, din diverse domenii, pe suport clasic şi electronic.

Profile Description

Editura Mega dispune de tipografie proprie.

Ce ne recomandă: – calitatea produselor, indiferent de exigenţele estetice şi tehnice – raportul preţ – calitate – promptitudinea şi respectarea termenilor contractuali – disponibilitatea şi capacitatea de a ne adapta cerinţelor academice.

Existenţa acestor calităţi a făcut ca o serie de specialişti consacraţi să aprecieze pozitiv crearea şi apoi să coordoneze chiar publicarea unor colecţii de carte, precum Arheologia; Artă – Istorie – Cultură; Ştiinţă şi Tehnică; Universitas; Historia de Rebus Antiquis; Juridic – Economic – Managerial; Filosofie – Psihologie – Sociologie; Theologica; Vestigia sau să colaboreze, ca referenţi, pentru realizarea procesului de peer-review.

Editura Mega este deschisă proiectelor cu institute de cercetare, universităţi şi edituri din străinătate pentru publicarea unor titluri de referinţă necesare literaturii româneşti de specialitate. Editura respectă normele în vigoare privind obligaţia depozitul legal şi a trimiterii unui exemplar din fiecare titlu la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova.

Editura Mega și-a impus de-a lungul anilor un standard ridicat de calitate a publicațiilor, iar pentru controlul întregului proces de producție, toate operațiunile de tipărire şi legare se execută exclusiv în tipografia proprie.

Editura Mega ajuta autorii de cărți.

Publicarea unei cărţi ştiinţifice la Editura Mega se poate realiza în următoarele moduri:

 1. Finanţarea integrală a cărţii de către Editura Mega. 

Aceasta implică o evaluare riguroasă a manuscrisului din punct de vedere ştiinţific de către referenţii editurii, evaluarea costurilor şi stabilirea gradului de vandabilitate. Timpul de aşteptare este variabil, iar numărul de titluri finanţate este în funcţie de fondurile disponibile.

 2. Finanţarea cărţii de către Editura Mega şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării. 

Cererile pentru acest tip de finanţare se depun până în luna iulie a fiecărui an, iar rezultatele privind finanţarea se anunţă în luna octombrie.

 3. Finanţarea cărţii de către Editura Mega şi alte surse aduse de către autor. 

Aceasta se va realiza tot în funcţie de vandabilitate şi fondurile disponibile ale editurii.

 4. Finanţarea cărţii din surse aduse de către autor. 

 În toate cazurile, pentru a se realiza o cât mai corectă și eficientă evaluare a calității științifice și a valorii de piață a materialelor propuse spre publicare, autorii sunt rugați să includă în propunerea de finanțare următoarele:

un fragment semnificativ din volum; 

o scurtă prezentare a lucrării; 

– o scurtă prezentare a autorului/autorilor; 

două recenzii scrise de conferențiari sau profesori universitari, respectiv cercetători gradul doi sau unul; 

date tehnice ale lucrării: număr de pagini, format, ilustrație alb-negru sau color, scheme, tabele etc. 

sursa de finanțare propusă. 

 Pentru orice alte informații ne puteți contacta prin e-mail sau telefonic:

mega@edituramega.ro

0264 439263; 0721 453720

Range of Services

  • editura Cluj Napoca

Evalueaza si tu

2 Comments

Lasa un comentariu

Message Us

Address Details:
Romania, Cluj Napoca
Phone: 0264-439.263, 0721 - 453.720
Opening Hours:

Find Us On

Company haven't yet any product.
Back to Top