[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Normandia

PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN MONTAJUL ŞI TRANSFERUL DE ECHIPAMENTE INDUSTRIALE Din 1992, "Normandia" prestează activităţi de montaj şi transfer de echipamente industriale şi execuţie de instalaţii electrice, la tarife competitive, în întreaga Europă.

Profile Description

ECHIPAMENTE TIPOGRAFICE

Oferim o gamă completă de servicii de demontare, relocare, instalare şi punere în funcţiune; servisare şi mentenanţă de utilaje din domeniul tipografic şi al ambalajelor. Putem oferi aceste servicii “la cheie” sau în cooperare cu clienţii noştri sau cu alţi contractanţi.

Din 1992, “Normania” a fost an de an implicată în proiecte complexe de instalare, transfer, remontare şi punere în funcţiune de utilaje pentru industria grafică, pentru clienţi din ţări precum Germania, Franţa, Belgia, Italia, Olanda, Elveţia, America şi, desigur, din România.

Am demontat şi reinstalat numeroase utilaje: maşini de tipar offset în coli, ghilotine pentru hârtie şi carton, diverse echipamente de finisare, rotative de revistă şi de ziar, precum MAN Lithoman III şi IV, MAN Rotoman C, D, S, MAN CROMOSET, CROMOMAN, KBA, ş.a.

O bogată listă de referinţe vă poate fi pusă la dispoziţie, la cerere.

Suntem, de asemenea, agent autorizat în România pentru prestigioşi fabricanţi de echipamente destinate industriei grafice, precum SCHNEIDER-SENATOR Germania (ghilotine şi periferice) sau GRAFIKONTROL Italia (sisteme de control pentru rotative).

Punctele noastre forte sunt:
· experienţa amplă (peste 22 de ani de activitate în acest segment industrial);
· competenţele de vârf ale echipelor noastre, perfecta coordonare, dar şi o reţea densă de parteneri şi subcontractanţi
specializaţi în acest domeniu;
· excelentul raport calitate/preţ al prestaţiilor noastre.

Printre clienții noștrii se numără tipografii de top din România, precum EDS Romania, Infopress Group, MegaPress, si altele.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top