[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Descriere profil

Ultima modificare la

De la infiinţare şi până în prezent societatea Maxoll a dezvoltat şi diversificat continuu gama de produse, acţiune susţinută de investiţii în utilaje moderne, achiziţionări şi amenajări de spaţii de producţie.

maxoll masina

Maşina de sigilat cutii de carton.

Cu un colectiv de muncă tânăr şi dinamic s-a ajuns ca în prezent să fim printre primii în domeniu şi lideri la unele produse, ca banda autoadezivă imprimată-personalizată, executând comenzi şi pentru piaţa externă.

Promptitudinea și seriozitatea reprezinta factorii principali  care caracterizează relaţiile atât în interiorul firmei, cât şi cu partenerii noştrii, acest lucru fiind posibil grație calificării,  ambiției si orientării către nou a colectivului nostru de specialiști.

Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei si calităţii fiecărui produs.

Sediul central al firmei se află în Odorheiu- Secuiesc cu reprezentanţe în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Arad, Constanţa, Brăila și Cluj-Napoca.

maxoll benzi

Banda adezivă imprimată (scotch imprimat .)

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Maxoll

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top