[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Helmuth Mathes a plecat

Helmut Mathes – prieten, mentor si coleg.
 
Domnul Mathes, directorul tipografiei Honterus din Sibiu a plecat dintre noi.
El a fost unul dintre acei oameni extraordinari care m-a sustinut si m-a incurajat in initiativa si demersurile pentru infiintarea ATT si dezvoltarea acesteia in anii care au urmat fiintari. Deseori imi zicea, cu zambetul pe buze, ca el ar fi trebuit sa fie acela care sa aiba initiativa infiintari ATT, deoarece era in legatura cu asociatie similara din Germania de multi ani, si asa ar fi fost normal, insa a fost bucuros sa fie parte din membrii fondatori si sa ajute oricand. A si facut-o.
As putea povesti multe, probabil ca voi mai actualiza acest articol. Oridecate ori treceam prin Sibiu, ne auzeam la telefon si niciodata nu am reusit sa ii refuz invitatia de a ne intalni si de a lua masa impreuna. Am discutat ore in sir despre munca, tipar, viata. Ne aminteam deseori de intamplarile hazlii la care am fost martori in calatorii, intalniri și evenimente diverse, alaturi de alti colegi din ATT, tipografi sau oameni de afaceri.
Ii sunt recunoscator acestui OM pentru fiecare actiune, zambet, sustinere, incurajare si imbratisare pe care mi le-a daruit.
Multumesc domnule Mathes!
Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească în pace!
Vasile

La momentul fondarii ATT – al doilea din dreapta este dl Mathes.

 

La un eveniment ATT alaturi de dl Mathes.
                      

Anuntul ATT

ATT ESTE ÎN DOLIU

SUNTEM PROFUND ÎNDURERATI LA AFLAREA VEȘTII ÎNCETĂRII DIN VIAȚĂ, IERI, 24 FEBRUARIE 2020, A COLEGULUI NOSTRU, DOMNUL HELMUT MATHES, EMBLEMATIC PENTRU TIPOGRAFIA HONTERUS DIN SIBIU, UNUL DINTRE FONDATORII ATT – ASOCIATIEI TIPOGRAFILOR “TRANSILVANIA”.

Helmut Mathes a fost prezent la toate întâlnirile ATT și a fost unul din stâlpii asociației. Dumnealui a fost legătura noastră cu asociația germană a tipografilor și a vegheat la respectarea principiilor sănătoase, a preciziei și punctualității.

Ne vor lipsi rigurozitatea și profunzimea judecății unui membru cu un uriaș spirit asociativ și civic. Breasla tipografică pierde un mare om, modest, drept, erudit și protector al valorilor noastre.

Suntem alături de familia indurerată, pe care o rugăm să primească sincerele noastre condoleanțele!

Înmormântarea va avea loc joi, 26 februarie 2020, ora 13.30, la capela Bisericii de pe strada Mihai Viteazul din Sibiu, încăparea dinspre bulevard.

Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească în pace!

ATT este în doliu

 


1 Comment

Lasa un comentariu

Back to Top