[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Drupa s-a amânat pentru anul 2021

Cel mai mare eveniment al industriei imprimării, drupa, care urma să aibă loc între 16 și 26 iunie la Dusseldorf, a fost amânat pentru 20-30 aprilie 2021.

„Organizatorul expoziției, Messe Düsseldorf, urmează recomandarea echipei de gestionare a crizelor a guvernului federal german de a ține cont de principiile emise de Institutul Robert Koch. Pe baza acestei recomandări și a creșterii semnificative recente a numărului de persoane infectate cu noul virus corona (SARS-CoV-2), inclusiv în Europa, Messe Düsseldorf a reevaluat situația. În plus, există hotărârea generală pronunțată de orașul Düsseldorf la 11 martie 2020, în care evenimentele majore cu peste 1.000 de participanți prezenți în același timp sunt interzise,” se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al expoziției.

„Decizia a fost luată în strânsă consultare cu consiliile noastre consultative și asociațiile sponsorizate”, subliniază Werner M. Dornscheidt, președintele Consiliului de administrație al Messe Düsseldorf GmbH. De asemenea, reflectă dorințele industriilor individuale: „În calitate de partener, în prezent facem tot ce ne stă la dispoziție pentru a reduce pierderile economice suferite de expozanții noștri”.

Președintele drupa, Claus Bolza-Schünemann, completează: „O amânare a drupa a fost inevitabilă după ultimele evoluții. Decizia este deci corectă și responsabilă. Mulți expozanți își încep pregătirile logistice la mijlocul lunii martie – anunțul de azi despre amânare permite tuturor celor afectați să reacționeze acum, iar mesajul nostru pentru acești este următorul: Reprogramați și pregătiți-vă pentru data evenimentului din aprilie 2021. Entuziasmul pentru „îmbrățișarea viitorului” rămâne nedisimulat – tot în 2021.”

Sursa: http://www.print-romania. ro/drupa-s-a-amanat/

https://www.printweek.com/news/article/drupa-postponed-until-2021


Lasa un comentariu

Back to Top