[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Cum să ajungi primul în Google?

tipografie, blog, articole

Cum să ajungi primul în Google ca tipografie? 

Nu mai întreb de ce ar trebui să ajungem pe prima pagină în Google, deoarece cu toții știm de ce. Vrem să fim văzuți în față și vrem să vindem mai mult.

Nu este simplu de ajuns în top, fără reclamă plătită, însă se poate. Și după ce ajungi acolo, urmează lupta ca să rămâi în acele locuri privilegiate. Eu am lucrat pentru portalul nostru www.tipoghid.ro mai mult de 3 ani ca să ajungem cât mai în față la mai multe categorii și la mai multe tipuri de căutări din Google. Ne merge din ce în ce mai bine în zona asta și tot la fel facem pentru clienții noștri. Multiplicăm reușitele.

Nu le fac eu personal pe toate, dar pentru ceea ce devine mai complicat, lucrez cu câțiva specialiști și împreună găsim soluții pentru clienții noștri care investesc în promovarea lor online. Luăm totul încet, pe rând și implementăm soluțiile. Observ că atunci când împletesc răbdarea cu munca serioasă, suntem răsplătiți.

Răsplata cea mai mare în astfel de caz este să vezi că cei pentru care lucrezi evoluează și au rezultate tot mai bune în activitate.

Iată cum atât noi cât și unul din clienții noștri, tipografia Arta din Cluj, suntem în primele două poziții la căutarea cuvintelor “tipografii în Cluj” și la altele. Avem însă mai multe exemple în privința aceasta, însă acum ne limităm la acest caz.

tipografie in Cluj

Când un client ne cere să îl ducem cât mai în față la rezultate căutare, ținem cont de mai multe aspecte, stăm de vorbă să înțelegem bine ce anume are nevoie. Studiem, analizăm și pur și simplu ne apucăm de treabă. Ne bucură faptul că tot mai mult tipografiile încep să vadă că nu pot doar să stea la birou așteptând clienții. Lucrurile evoluează rapid si fiecare trebuie să se adapteze noilor provocări altfel vor rămâne în urmă.

Recent, la Cluj, o tipografie bună și veche de peste 20 de ani, a falimentat. Păcat. Îi cunoșteam bine încă de la început. Desigur că există multipli factori care duc o tipografie la faliment dar în contextul nostru putem spune că lipsa de promovare, de marketing intensiv in online, este unul din top 3 ale motivelor care duc orice tipografie la faliment.

Cum să ajungi deci în prima pagină în Google? Destul de simplu. După ce conștientizezi importanța unui astfel de serviciu, iei decizia să faci primul pas.

Dacă aveți timp destul puteți să învățați în câteva luni care sunt pașii și modalitățile moderne de promovare și cum să le implementați. Nu mai e ca înainte cand aveai nevoie de 3-4 ani până să te specializezi pe un domeniu nou. Sau, mai simplu, puteți să angajați o firmă, o agenție de marketing care are experiență, timpul și răbdarea necesară să vă ajute. Poate să dureze ceva timp, pot apărea tot felul de chestii pe parcurs, însă pe termen mediu și lung este obligatoriu să faceți asta, altfel riscați ca în timp să închideți taraba.

Vă doresc mult succes!

Business Consultant & Leadership Strategist

Senior Project Manager la www.tipoghid.ro

  • Aveti de spus o frumoasa poveste tipografica?
  • Doriti consultanta pentru dezvoltarea afacerii dvs?
  • Doriti sa va promovati eficient produsele si serviciile poligrafice?

Imi puteți scrie la email: info@tipoghid.ro


2 Comments

Lasa un comentariu

Back to Top