[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Rondocarton achizitioneaza Transilvania Pack Print din Sibiu

Rondocarton are plăcerea de a anunța achiziția a 60% din acțiunile Transilvania Pack & Print (TPP), cu fabrica în Șura Mică, Sibiu, în vederea obținerii pachetului majoritar de acțiuni al Transilvania Pack & Print Șura Mică (Sibiu).

Tranzacția dintre Rondocarton, filială a grupului austriac de ambalaje din hârtie și carton ondulat Rondo Ganahl AG și Offset Druckerei Schwarzach (ODS), proprietarul TPP din Sibiu, a fost semnată la sfârșitul anului 2018, astfel Rondocarton dobândește cota majoritară a TPP și preia conducerea executivă a companiei.

ACTUALIZARE:

În urma aprobării tranzacției de către Autoritatea Română de Concurență din 03.04.2019 și a îndeplinirii cu succes a tuturor măsurilor necesare pentru închiderea tranzacției la 30.05.2019, Rondocarton srl și Offset Druckerei Schwarzach au plăcerea de a anunța schimbarea structurii acționarilor (60% Rondocarton, 40% ODS) și numirea unui nou consiliu de supraveghere și management executiv al Transilvania Pack & Print SA începând cu 01.06.2019.

Funcția de director executiv al companiei va fi preluată de domnul Mihnea Bâldea, care este și directorul general al Rondocarton srl.

Încheierea cu succes a procesului de achiziție reprezintă începutul programului ambițios de investiții pentru următorul un an și jumătate, precum și un nou început pentru ca societatea să-și stabilească poziția pe piața românească a ambalajelor offset și să consolideze cooperarea cu clienții, furnizorii și toate celelalte părți interesate în continuare.
Cluj-Napoca, 07.06.2019, Managementul Rondocarton

Declarație inițială:

TPP este un important furnizor de ambalaje tipărite offset, din carton și carton ondulat, de pe piața românească de ambalaje, iar prin această  Rondocarton intenționează să-și consolideze și să extindă portofoliul actual, chiar mai mult decât un furnizor de ambalaje pentru clienții săi. În colaborare cu acționarul minoritar, ODS, Rondocarton va derula un program de investiții de 10 milioane EUR în acest an și anul viitor, care poate fi prelungit cu încă 6 milioane EUR în următorii ani. Programul constă în extinderea clădirilor de producție și logistică, îmbunătățirea infrastructurii tehnice și cel mai important, un nou echipament de producție pentru laminare in-line, ștanțare și lipire/finisare pentru a obține o creștere importantă a capacității, îmbunătățirea timpului de producție și îmbunătățirea calității produselor finite, servind astfel clienții existenți și viitori de pe piața ambalajelor imprimate offset. Suntem încrezători că această tranzacție va ajuta ambele companii prin efectul sinergiei, să răspundă mai bine nevoilor clienților și să se dezvolte mai mult în următorii ani. Se preconizează ca tranzacția va fi finalizată în al doilea trimestru al anului 2019, după aprobarea Autorității de Concurență din România și satisfacerea altor condiții uzuale de închidere.

Cluj-Napoca, 07.01.2019, Rondocarton Management


Lasa un comentariu

Back to Top