[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Rezultat cautare

O tipografie diversă şi complexă, cu un mare potenţial, vă propune CALITATE. Suntem deschişi, flexibili şi economici.
Mai multe
Incepind din anul 2003, societatea comerciala PLASTIC-INDUSTRIES S.R.L. ofera produse din folie PVC electrosudata.

Aplicatiile produselor realizate de noi urmaresc fidel nevoile clientilor, fiind realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile tehnice ale acestora.
Produsele executate de noi au aplicatii in diverse domenii de activitate, cele mai reprezentative fiind sectorul industrial, papetarie si articole promotionale, cu desfacere pe intraga piata a Comunitatii Europene.

O parte din articolele executate de noi pot fi vazute in sectiunea " Produse" a pgini nostre pe internet, iar daca doriti un articol personalizat, va stam la dispozitie prin sectiunea "Contact".

Mai multe
noi tinem la eticheta.
Mai multe
Imprimate pe suport textil – poliamida/satin/poliester cu diverse culori pentru a corespunde cerintelor dvs. Debitate la dimensiunea solicitata.
Mai multe
T. P. P. este membră a grupului Offsetdruckerei Schwarzach din Austria.
Mai multe
Suntem pe piaţa tipăriturilor din anul 1993, perioadă în care am avut o evoluţie ascendentă, bazată pe dezvoltarea progresivă şi corelată cu evoluţia nevoilor pieţei.
Mai multe
Productie etichete decorative, logistice, multipagina.
Mai multe
Romprix este producator de etichete autoadezive în rolă si in coala, importatori şi distribuitori naţionali de marcatoare de cod, preţ şi secvenţiale.
Mai multe
Xlabel produce o gama completa de etichete autocolante pentru toate domeniile de activitate.
Mai multe
Etichete cu efect No-Label, metalic sau imprimate in 12 culori. Putem da produselor dvs. cea mai atractiva prezentare. Alba Print dispune de tehnologii si utilaje unice, putand astfel combina tehnici diferite de imprimare si pana la 12 culori intr-un singur ciclu de productie.
Mai multe
PESTE 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN IMPRIMARE FLEXOGRAFICĂ ȘI FORMULARISTICĂ.
Mai multe
Tipografia Nova Imprim este o întreprindere modernă, specializată în tipar offset și flexografic.
Mai multe
Back to Top