[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Nova Imprim

Tipografia Nova Imprim este o întreprindere modernă, specializată în tipar offset și flexografic.

Profile Description

Tipografia Nova Imprim oferă toate tipurile de servicii poligrafice – atît prepress, tipar, postpress, cît şi design şi machetare. Toate lucrările poligrafice se efectuează nemijlocit în tipografie, sub supravegherea permanentă a specialiştilor noştri.

Deşi tipografia Nova Imprim este una relativ tînără, întreprinderea noastră este deja cunoscută şi apreciată pe piaţa Moldovei datorită capacităţii de a executa comenzi de orice complexitate, rapid şi calitativ. Nova Imprim şi-a început activitatea în anul 2001, cu o echipă formată din 4 persoane şi o singură maşină de tipar. Pe parcursul a 9 ani, întreprinderea noastră s-a extins – astăzi sîntem o echipă de 30 de specialişti şi cel mai performant utilaj poligrafic, fapt care ne califică drept una dintre cele mai mari din Chişinău. Avînd o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi de încăperi specializate, în prezent tipărim peste 1,5 mln. de coli lunar.

Utilajul poligrafic performant, de ultimă oră, o echipă de specialişti calificaţi, profesionişti, termenele minime de executare a lucrărilor de maximă calitate, perfecţionarea continuă a procesului tehnologic, atitudinea exclusiv atentă faţă de fiecare client – toate acestea sunt menite să satisfacă cerinţele celui mai exigent client. Anume acesta este motivul pentru care avem mulţi clienţi permanenţi, care se întorc la noi ca la prieteni buni.  Şirul clienţilor noştri cuprinde companii atît din Republica Moldova, cît şi de peste hotarele ei, specializate în cele mai diverse sfere: bănci, finanţe, alimentaţie, telecomunicaţii, mass media scrisă, companii farmaceutice, etc.

Principiul de care se conduce tipografia Nova Imprim este următorul: fiecare client trebuie să rămînă mulţumit. Venind la noi, chiar de la prag, veţi fi întîmpinaţi de managerii noştri – specialişti de înaltă calificare şi experienţă bogată. Ei vă vor relata amănunţit despre serviciile pe care le prestează întreprinderea noastră, vor reţine, cu atenţie, doleanţele Dvs. faţă de produsul finit, inclusiv raportul preţ-calitate. În tipografia Nova Imprim nu veţi fi nevoit să plătiţi niciun ban în plus. Scopul nostru principal este să oferim clienţilor noştri un produs de maximă calitate, de care ei să rămînă mulţumiţi. Noi preţuim fiecare client, indiferent de costul şi mărimea comenzii pe care o face.

Utilajul modern de import şi performanţă maximă de care dispunem ne permite să obţinem producţie poligrafică de calitate foarte înaltă. Peste 20 de instalaţii poligrafice de diferită destinaţie sunt capabile să lucreze cu hîrtie de orice tip. Nova Imprim dispune, de asemenea, de calculatoare de ultimă oră pentru prepress şi postpress.

Nova Imprim vă propune şi un spectru larg de servicii de pregătire a lucrării de pînă la tipar: prepress, machetarea broşurilor, revistelor, ziarelor, cărţilor, pregătirea machetelor pentru tipar, design şi multe altele. Tiparul se execută la cele mai moderne maşini ale producătorilor europeni. Lucrările postpress pot include astfel de operaţii cum sunt tiparul ofset,  împrimarea în relief, imprimarea cu folie, lăcuirea – în dependenţă de doleanţele clientului.

Deoarece tipografia dispune de tot utilajul necesar, toate procesele tehnologice de executare a producţiei se desfăşoară nemijlocit la tipografia noastră. Comanda Dvs. nu va fi redirecţionată, nu veţi fi îndreptaţi în altă parte ci se va afla sub controlul permanent şi riguros al calităţii realizat de specialiştii noştri. Ambalaje, etichete, bannere, pliante, flayere, reviste, cărţi cu copertă tare, cutii bag-in-box, – totul va fi executat la utilajul nostru, sub supravegherea nemijlocită a specialiştilor noştri.

Sortimentul producţiei poligrafice executat de Nova Imprim este foarte vast. Noi confecţionăm:

  • Flyere şi broşuri;
  • Buclete şi leaflete;
  • Stickere şi abţibilduri;
  • Cărţi şi reviste;
  • Cataloage şi cărţi de vizită;
  • Cutii pentru vin, pentru suvenire etc.;
  • Ambalaje şi etichete;
  • Calendare şi bannere;
  • materiale POS
  • etichete în role pentru diferite tipuri de produse;

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top