[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Tipografia Elto

Bine ati venit la pagina Elto
Suntem pe piaţa tipăriturilor din anul 1993, perioadă în care am avut o evoluţie ascendentă, bazată pe dezvoltarea progresivă şi corelată cu evoluţia nevoilor pieţei.

Profile Description

Pasiunea pentru graficã, conştienţi fiind de rolul esenţial pe care îl are eticheta în promovarea produsului, ne-a canalizat acţiunile spre dotarea cu echipamente performante, care acoperã tot fluxul de fabricatie, concomitent cu pregãtirea profesionalã continuã şi aboradarea curajoasã a ultimelor tendinţe ce privesc domeniul proiectãrii şi producerii etichetelor de produs personalizate.
  Astfel am dobândit o bogatã experienţã în domeniul proiectãrii şi producerii etichetelor simple sau autoadezive în coalã şi în rolã, pentru diverse aplicaţii, pe diverse materiale cum ar fi:

 hârtii şi cartoane cretate, necretate sau direct termice;

 materiale filmice transparente sau opace (PP, PE, PVC, etc.); 

 materiale metalizate;

 materiale multistrat, etc.

    Politica noastrã orientatã spre nevoia dumneavoastrã de promovare a produselor, ne determinã sã inovãm permanent în designul etichetelor şi sã propunem materiale şi soluţii de etichetare de ultima orã, insistând asupra modului de prezentare si a impactului vizual.

 

De aceea oferim gratuit designul grafic al etichetelor şi consultantã, în scopul de a vã ajuta sã vã construiţi identitatea printr-o graficã sugestivã, prin care produsele dumneavoastrã sã fie identificate uşor pe piaţã. 

 Vã stãm la dispozitie cu o echipã formatã din graficieni, tipografi si responsabili de procese dedicati profesiei, inventivi si prietenosi.

 Asigurându-vã de buna noastrã credinţã şi de convingerea lucrului bine fãcut,

                                                                                         Vã mulţumim !

                                                                                                                       Echipa ELTO

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top