[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Transilvania Pack and Print

Bine ati venit la pagina TPP!
T. P. P. este membră a grupului Offsetdruckerei Schwarzach din Austria.

Profile Description

Transilvania Pack and Print a fost înfiinţată în anul 1998 şi este specializată în producerea ambalajelor de carton duplex şi triplex, şi a etichetelor.
Având un număr mai mare de 100 de angajați, ne putem mândri cu volume anuale prelucrate de peste 5000 de tone de hârtie și carton.

La momentul actual principala noastră piață de desfacere este în mare parte din România dar avem un număr considerabil de exporturi în Germania, Austria, Franța, Ungaria și Croația.

Transilvania Pack and PrintMicroflute este o divizie a companiei care a fost înfiinţată în 2003 și este specializată pe ambalaje din carton microondulat si ondulat-cașerat, ondulă E și B. În primăvara anului 2005 a finalizat o investiţie de tip green-field, care cuprinde prima linie completă pentru producerea acestui tip de ambalaj din România.

Capacitatea de producție pentru carton ondulat-cașerat este de aproximativ 4000 de tone pe an.

La sfârșitul anului 2013 am decis să oferim nevoilor clienților noștri o nouă mașină de tipar – KBA Rapida 145. RAPIDA 145 este, din punct de vedere tehnologic, una dintre cele mai avansate mașini de tipar de format mare de pe piață.

Multe dintre inovațiile revoluționare realizate la Rapida 145 sunt unice în această clasă. Unele au fost transferate de la campioana mondială în format mediu – Rapida 106, în timp ce altele au fost dezvoltate special pentru această nou mașină de tipar.

Respectând motto-ul ales “Timpul înseamnă bani”, automatizarea și conceptul de funcționare din noua serie de format mare sunt orientate către eliminarea factorilor consumatori de timp.

Ori de câte ori este posibil fazele de pregătire, altădată consecutive, au fost integrate într-un proces simultan și automat trecându-se de la un job la altul.
Creșterea vitezei maxime de producție a dus la atingerea unui număr de 15.000 de coli pe oră la Rapida 145. Este un cadou în plus pentru utilizatorii care se axează pe volume mari. De asemenea KBA Rapida 145 este o mașină de tipar cu 6+1 culori.
Modelele individual adaptate sunt disponibile pentru a se adapta celor mai variate nevoi și a permite gestionarea fiecărui segment în parte, eficient și cu o calitate excepțională.

Range of Services

  • cutie ambalaje
  • carton
  • duplex
  • triplex
  • strat ondulat
  • etichete
  • stantare
  • ambutisare
  • lipire

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top