[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Profile Description

GRUPUL ZIPPER

Nevoia de externalizare a serviciilor de procesare a corespondenței în România, la începutul anilor 2000, a dus la apariția mai multor companii specializate.

În anul 2004, liderul european în producția de plicuri, GPV Groupe, prin GPV Navarre Diffusion SAS, și ANY Security Printing Company PLC au decis să demareze un proiect greenfield în acest domeniu, fondând astfel GPV Mail Services și Tipo Direct.

În 2011 GPV Mail Services și Tipo Direct au trecut printr-un proces de reorganizare internă și regândire a proceselor. Rezultatul a fost rebrandingul GPV Mail Services în Zipper Data și inițierea unui proiect de fuziune între cele două companii. Tot în perspectiva fuziunii, în iulie 2014, Tipo Direct a devenit Zipper Services.

În prezent, Zipper Data și Zipper Services sunt deținute de către ANY Printing Company și TIPOHOLDING SRL, beneficiind de îndelungata experiență a acestora în domenii precum direct mailing sau produse și tipar de siguranță.

DIRECT MAILING

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul serviciilor de tratare și pregătire a corespondenței, vă putem asista în realizarea unor campanii eficiente de direct mailing.

Suntem singura companie din România cu două locații de producție, în Cluj-Napoca și București, deservind clienți din întreaga țară. Anual, personalizăm peste 120 milioane de scrisori, facturi, preavize, înștiințări, notificări și somații de plată.

Am investit în sisteme moderne de securitate, control acces și pază monitorizată. Deținem echipamente industriale de mare viteză în mod continuu și în coală, care acoperă în totalitate etapele fluxului de producție.

CUM LUCRĂM

  • Preluăm informațiile
  • Prelucrăm bazele de date
  • Realizăm materialele suport
  • Personalizăm cu date variabile (alb-negru și color)
  • Inserăm automat materialele
  • Realizăm expedierea poștală
  • Procesăm retururile poștale

Adresa Cluj-Napoca

Str. Fabricii, nr. 93-103
Cluj-Napoca, 400632, România
Tel: +40 364.101.102 / +40 264.430.153
Fax: +40 364.101.103 / +40 264.595.711
office@zipper-data.ro

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top