[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Profile Description

Compania X CURIER  a fost înfiinţată în urma unei analize amănunţite a nevoilor de servicii profesioniste de curierat identificate pe piaţa românească.

În viaţă, pentru a nu rata nici o ocazie este important sa fii mereu LA TIMP.

Pentru că ştim că orice colaborare se bazează pe seriozitate, pe respectarea termenelor şi a promisiunilor făcute, X CURIER este alături de dumneavoastră, clientul nostru, şi vă susţine prin servicii de calitate, care să vă ajute la onorarea angajamentelor făcute partenerilor dumneavoastră de afaceri.

Reţeaua de distribuţie X CURIER permite livrarea în 24 de ore în toate oraşele din România, indiferent de originea şi/sau destinaţia expedierii.

X CURIER a implementat proceduri de sortare şi sisteme de monitorizare video în toate centrele de sortare, folosind un sistem multihub pentru ca toate expediţiile trimise de dumneavoastră, clientul nostru, să ajunga LA TIMP în toate oraşele ţării în siguranţă.

X CURIER este o firmă de curierat rapid care oferă servicii de curierat, trimiteri postale, transport colete interne, transport plicuri și servicii de posta rapida.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top