[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Visual Graph

Bine ati venit la Visual Graph!
Spre deosebire de tiparul digital, care foloseşte tipar alb negru sau color CMYK, prin tehnologia tiparului offset se pot tipări şi culori speciale, inclusiv metalizate.

Profile Description

Visual Graph va ofera servicii editoriale, tipar digital, tipar offset, tipografie si legatorie!

Ultimele luni ale anului aduc in atentie agendele pentru anul urmator, pe care le oferim cadou partenerilor de afaceri, colegilor, angajatilor, prietenilor. Si, pentru ca acestia sa-si aminteasca de la cine au primit ce au primit, trebuie ca agenda sa poarte pe coperta logo-ul firmei bine evidentiat.

O agenda personalizata pe coperta este si un obiect de marketing si promovare, ea fiind ‘plimbata’ de cei carora le-o oferim in locurile unde acestia au treburi, promovandu-ne astfel imaginea. Cele mai uzuale modalitati de personalizare sunt imprimarea folio si timbrul sec, operatiuni ce se realizeaza pe prese incalzite, folosind matrite din zinc / magneziu.

La aceasta solutie se poate adauga si inserarea a 2-4 pagini (sau mai multe) la inceputul agendei, pagini care pot fi tiparite cu informatii despre firma si produsele oferite. Pretul este dependent de formatul (dimensiunea) agendei,  dimensiunea imprimarii folio sau timbru sec, numarul de pagini inserate si, nu in ultimul rand, de cantitate.

Tiparul digital este folosit în general pentru lucrări cu tiraje mici, de ordinul zecilor până la cateva sute de exemplare, al căror preţ pe tipar offset ar fi mult mai mare

Deasemenea, poate fi utilizat atunci când termenele de producţie pe tipar offset nu satisfac cerinţele dumneavoastră de timp. Gama de lucrări este destul de mare. Pot fi realizate cărţi de vizită, antete, plicuri, cărţi poştale, mape, afişe şi nu numai.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top