[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Urgent Curier

Bine ati venit la Urgent Curier !
Urgent Curier este o companie cu actionariat romanesc, creata pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat local, national si international, precum si semicurierat.

Descriere profil

Ultima modificare la

Urgent Curier

Suntem in permanenta la dispozitia clientilor nostri, toti cei care au nevoie de servicii de curierat pe teritoriul intregii tari sau oriunde in lume, adaptandu-ne intotdeauna la cerintele specifice ale fiecarui client prin dezvoltarea unui serviciu personalizat nevoilor acestuia. Provocarea de zi cu zi a echipei noastre consta in cautarea continua a modalitatilor prin care putem oferi clientilor nostrii servicii de calitate superioara si in introducerea de sisteme noi si inovatoare. Astfel, ne propunem sa ajungem si sa ne mentinem lideri pe piata din Romania.

Urgent Curier urmeza un trend ascendent atat din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite, a numarului de clienti activi, a nivelului de dezvoltare pe plan national, a imbunatatirii continue a dotarilor logistice, cat si a numarului de angajati la nivel de centre in (Bucuresti, Sibiu, Bacau) si pe plan teritorial.

Urgent Curier a inaugurat la inceputul anului 2013 noul sediu in localitatea Magurele, Ilfov,la doar 1 KM de Bucuresti . Acesta este centrul operatiunilor de descarcare, sortare, rutare si încarcare colete.

Cu o suprafata totala de 37.000 de m² noul sediu cuprinde depozitul cu banda de sortare automata colete ce se regaseste pe o suprafata de 4850 m² cu 84 de porti, permitand descarcarea si incarcarea simultana a expeditiilor, micsorand semnificativ timpul de rulare a coletelor si plicurilor.
Sortarea automata este efectuata intr-un timp mult mai scurt si cu o precizie ridicata. Capacitatea benzii de sortare este între 7000 si 10.000 colete/ora, cu 5 benzi de încarcare si 40 de tobogane pe care coboara coletele pe zone/orase.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Urgent Curier

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top