[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Siko Romania

Bine ati venit la pagina SIKO Romania!
Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.

Profile Description

SIKO Romania are ca și activitate comecializarea exclusivă a produselor producătorilor Kolbus-Sigloch și Meccanotecnica. Firma Kolbus-Sigloch s-a specializat la producția și dezvoltarea utilajelor destinate pregătirii blocului de carte, iar Kolbus produce echipamente de confecționat carte legată și broșată, ghilotine cu trei cuțite, mașini de confecționat scoarțe, mașini de introdus blocul de carte în scoarță și mașini de poleit.

Firma Meccanotecnica produce masini de cusut cu ată precum si linii de adunat la care se leagă una sau mai multe masini de cusut. Prin calitatea echipamentelor, am reusit să detinem o suprematie netă la echipamentele de producere al cărtilor si al revistelor.

Oferta grupului a devenit completă în anul 2004, odată cu înființarea firmei Prosystem Print SRL la care adăugăm firmele reprezentate de către SIKO Romania SRL. În prezent avem cea mai variată ofertă de pe piată de la prepress până la finisare, cu echipamente de top, majoritatea produse în Germania.

PROSYSTEM și SIKO Romania comercializează cea mai largă gamă de echipamente pentru industria tipografică începând de la prepress, tipar, legătorie până la finisare.

Specialiștii noștri care se ocupă cu comercializare, vânzâri, consultanță fac tot posibilul pentru satisfacerea maximă a clienților, să le ofere informații utile de profil. Colaboratorii noștri participă periodic la școlarizări organizate de prodcătorii cu renume mondial, reprezentate de noi, unde acumuleazå cunoștiințe de cel mai înalt nivel.

Range of Services

  • utilaje
  • siko
  • kba

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top