[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Prosystem Service SRL

- lucrari de instalare si punere in functiune- lucrari de service in garantie si postgarantie, demontare, mutare, montare masini tipografice si legatorie vechi si noi.

Profile Description

Prosystem Service SRL

SC Prosystem Service SRL este o firma tanara care a luat nastere in 2005 din SC Siko Romania SRL si Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL, doua firme distribuitoare de utilaje tipografice pentru a satisface mai bine cerintele pietei. SC Siko Romania si Prosystem Print Utilaje Tipografice SRL sunt sucursala firmei Siko KFT si Prosystem Print Kft din Ungaria si este reprezentantul exclusiv in Romania a unor nume mari producatoare de masini poligrafice recunoscute pe plan international in industria poligrafica.

Prosystem Service sa infiintat ca urmare a cerinteli tot mai mare a pietei pentru aceste masini si service autorizat in garantie si postgarantie a acestora. In acest scop tehnicianul nostru a fost instruit la firmele producatoare pentru produsele vechi si cele mai noi abia iesite pe piata. In curs de doi ani sa diversificat cerinta de service.

Prestarea de service sa extins si la alte masini poligrafice decat cele aflate in reprezentanta firmei Siko.

Technicienii SC PROSYSTEM SERVICE SRL au fost si sunt solicitati la lucrari de instalare, punere in functiune, la lucrari de service in garantie si postgarantie dar si la mutat, demontat, montat masini tipografice si legatorie vechi si noi la diverse firme de prestigiu din tara dar si de firme din strainatate. Daca aveti masini de tiparit sau legatorie care necesita service sau lucrari de intretinere ori o mutare profesionista apelati cu incredere la SC Prosystem Service SRL.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top