[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Pelgrim Impex

Pelgrim Impex
Bine ati venit la pagina tipografiei Pelgrim!
Tipografia Pelgrim a fost infiintata in anul 1996 in Cluj-Napoca. Din anul 2000 ne ocupam cu activitati tipografice diverse si de comercializarea de utilaje tipografice second hand.

Profile Description

Tipografia Pelgrim

Serviciile noastre tipografice sunt specializate in productia de ambalaje din carton duplex pentru industria produselor cosmetice, farmaceutice, accesorii de automobile. Dispunem de asemenea de o linie de productie completa pentru acest segment de produse.

Din anul 2003 suntem si reprezentanti oficiali in Romania ai companiei germane Schönenberg, producator de cutite de ghilotina. Firma noastra are capital mixt romano german.

Dispunem de utilaje tipografice Heidelberg si Roland, Polar, Wohlenberg, Jagenberg. Intreg personalul nostru este calificat pentru fiecare segment de activitate tipografica. Totodata executam lucrari de finisare pentru toate tipografiile interesate de acest gen de activitate.

Ambalaje

Suntem apreciati pentru calitatea ambalajelor pe care le facem pentru clientii nostrii.

  • Ambalaje cosmetice
  • Ambalaje alimentare (fast-food), cornet, cutii, tavite
  • Ambalaje medicamente
  • Ambalaje, etichete folosite in industria auto
  • Cutii pentru ceaiuri
  • Cutii de ciocolata

Utilale tipografice

Dispunem de un departament care se ocupa cu vanzarea de utilale tipografice. Pentru a vedea ofertele va rugam sa accesati direct in siteul nostru:

http://pelgrim.ro/vanzari-utilaje-tipografice/

HAIDETI SA LUCRAM IMPREUNA.

Pentru oferta personalizata completati formularul de la pagina cerere oferta.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top