[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

GPV Romania – Cluj

Bine ati venit la GPV!
Am ridicat continuu exigentele referitoare la calitate pentru a putea oferi, la randul nostru, produse de calitate.

Profile Description

Fabricarea plicurilor se realizeaza la sediul central, aflat in Cluj-Napoca.

Anii de experienta ne-au permis sa ne testam si sa ne selectam furnizorii de materii prime. Ca urmare, am ridicat continuu exigentele referitoare la calitate in aprovizionare, pentru a putea oferi, la randul nostru, produse de calitate.

Hala de productie a GPV Romania – Cluj, cu o suprafata de peste 2500 mp adaposteste linii tehnologice ce ne permit o capacitate de productie de peste 1.5 milioane de plicuri de corespondenta zilnic, si peste 1.3 milioane/zi de plicuri pentru inserarea mecanica.

Depozitele de produse finite din Cluj-Napoca si Bucuresti au capacitati care ne permit sa livram rapid din stoc toate plicurile de catalog.

ISTORIC

2012
In prezent, GPV Romania inseamna peste 115 angajati, 1 fabrica in Cluj-Napoca, avand o capacitate de peste 25 milioane plicuri lunar si birouri comerciale in Cluj si Bucuresti.

2003
Mutarea intregii activitati in sediul achizitionat in Cluj-Napoca, P-ta 1 Mai nr. 4-5. Noul spatiu a permis extinderea capacitatii de productie, diversificarea gamei de produse si amenajarea unui spatiu de depozitare de 1700 paleti de produse finite. Intreaga investitie s-a tradus intr-o evolutie spectaculoasa a capacitatii de productie, de la 1 milion de plicuri/luna in 1997, la peste 60 de milioane plicuri lunar.

2001
Deschiderea atelierului Manual, in cadrul caruia se realizeaza etapele finale de productie a plicurilor atipice.

1998
Deschiderea biroului comercial si a depozitului din Bucuresti. Aceasta miscare strategica permite reducerea timpilor de livrare in sudul si estul Romaniei.

1997
Deschiderea tipografiei, care permite personalizarea prin diverse tehnici a plicurilor utilizate in corespondenta comerciala si administrativa si in cadrul campaniilor de direct marketing. Se pot realiza cele mai diverse si complexe grafici, policromii si culori speciale.

1996
Fondarea GPV Romania la Cluj-Napoca, deschiderea punctului de productie, a biroului comercial si a depozitului de produse finite intr-un spatiu inchiriat pe str. Orastiei nr. 10, Cluj-Napoca.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top