[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Gold Paper Prod

Bine ati venit la pagina noastra!
Infiintata in anul 1993 obiectul principal de activitate fiind productia obiectelor de papetarie din carton si hartie.

Profile Description

La inceput au fost produse formulare tipizate, pe parcurs asimilandu-se in productie o gama diversificata de produse astfel ca in prezent firma produce caiete scolare in gama completa, dosare, registre, pungi de cadouri si gama completa de formulare tipizate.

De-a lungul timpului firma a cunoscut o dezvoltare ascendenta atat in ce priveste volumul desfacerii cat si cresterea numarului de personal angajat cat si a dotarii tehnice cu masini si utilaje specifice.

Astfel, daca la debut firma avea 3 angajati si o singura masina de tiparit astazi personalul angajat este in numar de 50.

In ce priveste dotarea tehnica aceasta s-a perfectionat continuu, astazi firma dispunand de o gama de utilaje care permit productia in flux tehnologic a unei game diversificate de produse.

Activitatea de desfacere s-a dezvoltat continuu diversificandu- se gama de produse vandute, firma avand desfacere nu numai in judetul Cluj ci si in judetele Bihor, Alba, Salaj, Suceava si Sibiu.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top