Cauta
Filtreaza rezultate
Articole
Pagini
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Global Curier Express

Bine ati venit la Global Curier Express !
Compania noastră activează în România din martie 2007, insă, la sfârşitul anului 2012 am fost acceptaţi ca membru cu drepturi depline în reţeaua GLOBAL Express Freight & Forwarding şi ne-am alăturat celor peste 80 de birouri deja răspândite pe întreg globul.

Descriere profil

După 5 ani în care am implementat mai multe standarde naţionale şi internaţionale, timp în care ne-am concentrat în primul rând pe calitatea serviciilor oferite, avem acum posibilitatea de a oferi clienţilor noştrii toate beneficiile apartenenţei la reţeaua internaţională de livrări express şi transport marfă.

În România, GLOBAL Curier Express are deja o reţea stabilă de agenţii locale, francize sau contractori locali care împreună efectuează livrări express în 24 de ore între localităţile importante ale ţării şi oferă clienţilor noştrii posibilitatea de a livra în peste 2100 de localităţi fără costuri de kilometri exteriori.

Divizia GLOBAL Freight & Forwarding permite acum clienţilor din România să facă transport internaţional de marfă la tarife foarte avantajoase: fie transport rutier în Europa, fie transport internaţional combinat maritim-aerian-terestru.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top