[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Ferry Trading s.r.l.

Bine ati venit la Ferry Group!
Ferry Group are filiale in 3 puncte din Romania, Croatia, Slovacia, Ungaria si Bosnia si Hertegovina! Ferry Group ofera servicii de inalta calitate in industria tipografică, tehnologia ambalării şi prelucrarea maselor plastice cat si in Industria farmaceutică, chimică şi tehnologia filtrării.

Profile Description

Ferry Contact Ltd este un membru activ al pietei de aproape peste 20 de ani.

Pentru a oferi servicii de inalta calitate pentru clientii nostri,am construit un portofoliu in continua dezvoltare,pentru a implini cererile pietei care creste.

Cinci principale activitati ale companiei sunt manufacturarea si decorarea materialelor de impachetat subtiri folosite in industria farmaceutica si alimentara,deasemenea si multe segmente din industria tipografica. Inafara de astea, masinariile si echipamentele folosite in industria farmaceutica si chimica sunt tot un domeniu pe care il indemanam cu maiestrie.

De la inceputul anilor 2000′, produsele si serviciile noastre sunt disponibile pentru o piata de aproximativ 50 de milioane de inhabitanti. Prin filialele noastre, oferim servicii de inalta calitate. Golul nostru strategic este acela de a oferi o varietate completa a produselor si serviciilor de impachetare clientilor nostri.Acest obiectiv este sprijinit de furnizorii,partenerii si de asemenea colegii nostri.

Certificatul ISO 9001:2008 a fost introdus acum multi ani care a fost extins anul acesta cu un nou ERP-System adaptat pentru marimea si cererile de la Ferry Contact,deci intarind eficienta noastra si operatiunile sigure.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top