[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

DHL International

Bine ati venit la DHL International !
DHL este prezent în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea, fiind compania cu cea mai largă răspândire internaţională. Cu o forţă de muncă ce depăşeşte 315.000 de angajaţi, noi oferim soluţii pentru un număr aproape infinit de necesităţi logistice.

Profile Description

DHL este parte din Deutsche Post DHL, grupul lider pe piaţa de servicii poştale şi logistice din lume, care cuprinde trei divizii: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight şi DHL Supply Chain.

În 2009, am formulat obiectivele noastre pentru viitor în strategia pentru 2015, inclusiv viziunea și misiunea companiei noastre. Viziunea noastră este să devenim Compania Mondială de Logistică. Acest lucru depăşeşte simplul fapt că suntem prezenți, ca o companie globală, în peste 220 de țări și teritorii, sau că suntem de multe ori prima companie de logistică prezentă pe noi pieţe. Viziunea noastră este să fim furnizorul de logistică numărul unu în alegerea oamenilor, nu doar în ceea ce priveşte transportul, ci şi pentru angajaţi sau investitori.

Suntem foarte mândri de contribuţia pe care o putem avea în munca noastră de zi cu zi. Orice se mută dintr-un loc în altul are nevoie de sprijin logistic – dar în spatele acestui adevăr simplu se găsesc milioane de poveşti. Fiind o companie mondială de logistică, noi constituim coloana vertebrală a comerţului, asigurând faptul că tot ceea ce trebuie livrat ajunge la destinaţie. Un pachet care ne este încredinţat poate conţine medicamente ce ar putea salva o viaţă, sau un cadou pentru ziua de naştere a unui prieten, sau poate baza existenţială a unei companii sub forma unui prototip. Noi nu transportăm simple pachete şi colete, pe care să le livrăm la destinaţie: noi livrăm prosperitate, transportăm sănătate, susţinem dezvoltarea, livrăm fericire. În fiecare zi, noi punem în legătură oameni şi le îmbunătăţim viaţa.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top