[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Delmet Prod

Delmet Prod este cel mai mare producator de bibliorafturi, caiete mecanice si clipboard-uri standard si personalizate din Romania.

Profile Description

Delmet Prod SRL a fost infiintata in anul 1996, principalul obiect de activitate fiind comertul.

In anul 2002 se pun bazele unei noi activitati – productia de articole de papetarie din carton.

Astfel sunt achizitionate la inceputul anului 2003 utilaje de productie de ultima generatie tehnologica, complet automate, specializate in productia de bibliorafturi, caiete mecanice si clipboard-uri. Primele articole sunt produse si comercializate in decursul lunii Septembrie 2003.

Calitatea superioara a materiilor prime impreuna cu tehnologia moderna folosita la fabricatie confera produselor noastre o calitate similara cu produsele celor mai renumiti producatori din domeniu.

In prezent programul de productie include 12 tipuri de articole intr-o gama diversificata de culori si dimensiuni, articole de papetarie din carton personalizate, precum si servicii post-press si finisare: coperti de carte, coperti de agende, caserare etc.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top