[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Civest Romania

Bine ati venit la Civest Romania !

Profile Description

Inca din anul 1958, Civest Group a promovat tehnologia Italiana in tarile din Europa Centrala si de Est.
Site-ul principal se afla in Italia, Sesto San Giovanni, oras care a fost mereu simbolul Italian al industriei din perioada de dupa al doilea razboi mondial si pana astazi.
Civest Group ofera diferite produse branse, de la cerneluri de imprimante pana la rollere din anilox, utilaje si echipamente pentru industria automobila, utilaje producatoare de cabluri, utilaje producatoare de chei, arcuri etc.
In 50 de ani de experienta, ne-am construit o unica cunostinta in apropierea de piete, cu o structura dinamica si flexibila, am facut fata schimbarilor scenariilor din tarile Centralo-Estice, potrivind ofertele tehnologiei cu cererile ei.
Misiunea noastra e sa fim o companie de inalta calitate si investitorii locali, sa o caute.
Tinta aceasta este persecutata prin continuul si constantul antrenament al managerilor nostri, si crescand importanta siteuri-lor noastre locale, care sunt acum in locuri strategice ca : Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Ucraina si Ungaria

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top