[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Urgent Cargus

Bine ati venit la Urgent Cargus!
Experientele trecutului ne ajuta sa cladim servicii superioare in viitor. Va propunem o incursiune de-a lungul istoriei Cargus, in care veti putea descoperi evenimentele importante care si-au lasat amprenta asupra companiei si ne-au ajutat sa devenim profesionistii de astazi.

Profile Description

1991 –  Prima companie romaneasca de curierat intern.
Ne mandrim cu aceasta, deoarece sa fii primul, in orice domeniu, nu este niciodata simplu. Iar daca luam in considerare starea conditiilor si a infrastructurii existente in Romania la acea vreme, realizam ca a fost nevoie de mult efort si multa ambitie pentru ca aceasta companie sa prinda viata. Acceptarea provocarii s-a dovedit fructoasa atunci cand cifra de afaceri a crescut si am inceput un proces de dezvoltare si imbunatatire a serviciilor, care se desfasoara si astazi.

1993 –  100% arie de acoperire!
La numai doi ani de la infiintare, Cargus reusea deja sa atinga o arie de acoperire completa, pentru intreg teritoriul Romaniei. Acest fapt se datoreaza intr-o masura cresterii pietei de curierat si innoirii parcului auto, insa diferenta determinanta a fost facuta de cresterea numarului de centre de curierat Cargus si a calitatii serviciilor desfasurate de acestea.

1998 – Cargus, principalul curier rapid din tara, se reinventeaza cu inovatii tehnologice.
Intr-o perioada de evolutie tehnologica masiva, Cargus realizeaza rolul pe care il poate juca un sistem informatic performant pentru imbunatatirea serviciilor din domeniul curieratului si investeste in consecinta. Implementarea serviciilor informatice menite sa simplifice atat procesele companiei cat si ale clientului au devenit o preocupare constanta a companiei Cargus. Urgent Cargus

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top