[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

ZeroSoft

Bine ati venit la Zerosoft!
Firma ZeroSoft a fost infiintata in anul 2001 prin fuziunea dintre o firma cu profil software si una cu specific tipografic.

Profile Description

ZeroSoft – Soft tipografic

Cele doua au avut de-a lungul anilor activitati complementare. La sfarsitul anilor 90 a existat deja nevoia de a transforma date tipografice in date generice (SGML). Pentru interpretarea detaliilor tipografice a fost nevoie de experienta editoriala. Editorii au invatat la randul lor, sa pregateasca datele de tipar de asa natura, incat sa fie oricand gata de a fi exportate in mod optim.

 In aceste conditii ne-am specializat in domenul conversiilor de date. De-a lungul a 11 ani, datele de intrare cat si rezultatele cerute au suferit diverse modificari. Astazi nu mai vorbeste nimeni despre PageMaker sau SGML, ci doar despre Indesign, XML, ePub sau eBook. Indiferent de formatul datelor prelucrate, filozofia noastra nu se schimba: datele trebuiesc tratate cu mult respect, cel ce le prelucreaza trebuie sa gindeasca intotdeauna doi pasi in viitor.

Deseori datele generice cresc in valoare prin structurarea si clasificarea continutului. Texte simple nu mai sunt interpretate ca paragrafe – foarte des exista nevoia ca acestea sa fie structurate in profunzime. Textele juridice, descrierile de medicamente sau ghidurile turistice necesita o interpretare detaliata a continutului.

Aici intra in discutie si cunostintele de limba. Cu foarte putine exceptii, colaboram doar cu firme germane. Sediul nostru este in Timisoara, un oras romanesc cu traditie austriaca. Mai multe scoli germane, precum o universitate cu predare in limba germana ne asigura continuitate in alegerea personalului calificat si vorbitor de limba germana.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top