Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Xerox Romania

Bine ati venit la pagina Xerox Romania!
Povestea Xerox a început în anul 1947, când compania The Haloid a folosit acest nume pentru primele sale copiatoare.

Descriere profil

Prezentă de peste 45 de ani în România, Xerox este prima companie din ţară care oferă soluţii complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele, din birouri de toate dimensiunile, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii de management al documentelor şi al proceselor de business. Alături de 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici şi peste 500 de reselleri autorizaţi în toată ţara, Xerox oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali, soluţii, echipamente şi media de tipărire, pentru o administrare eficientă a documentelor.

Pentru Xerox, partenerii şi clienţii sunt foarte importanţi, de aceea compania depune toate eforturile pentru a le oferi un plus de valoare şi o experienţă pozitivă. În acest sens, Xerox implementează  programe şi acţiuni specifice, evaluate cu regularitate, în care sunt implicaţi toţi angajaţii, şi construieşte un mediu intern orientat către performanţă şi dezvoltare.

Produsele Xerox Romania

Xerox are un portofoliu extins de echipamente, de la imprimante şi scanere, la echipamente multifuncţionale performante, pentru toate tipurile de business.

În funcţie de business şi nevoile clientului, specialiştii Xerox fac un audit prin care analizează structura actuală a reţelei de echipamente, evaluează nevoile de imprimare şi funcţionalitate, frecvenţa de utilizare a documentelor şi accesul angajaţilor la acestea. Apoi construiesc o soluţie specifică pentru acea companie prin care reconfigurează reţeaua de echipamente.

A. Soluţii de tipar digital de producţie

În portofoliul companiei se regăsesc echipamente de imprimare şi copiere pentru formate mari(A1 si A0), destinate atât proiectării asistate de calculator, cât şi producţiei de materiale publicitare. Xerox a fost unul dintre principalele motoare de evoluţie a tiparului digital în România şi continuă să susţină industria de profil printr-un portofoliu local de echipamente ce încorporează tehnologie de ultimă oră, sub mărcile DocuTech, DocuPrint şi DocuColor. De asemenea, Xerox este producătorul celui mai performant echipament de producţie digitală color pentru lucrări personalizate şi volume mari din lume – Xerox iGen4. Aceste echipamente constituie soluţii complete pentru aplicaţii precum tipărirea de cărţi la cerere, documente personalizate, cu conţinut de date variabile, precum declaraţii şi facturi, manuale, broşuri color sau alb-negru.

    B.   Soluţii pentru birouri

Xerox are o poziţie buna în ceea ce priveşte echipamentele de birou, portofoliul fiind format din imprimante şi multifuncţionale de dimensiuni si puteri diferite, alb-negru şi color, scannere, cât şi software pentru administrarea echipamentelor conectate în reţea.

    C.   Hârtie şi media speciale de imprimare

Xerox România oferă o multitudine de tipuri de hârtie, potrivite în orice domeniu: hârtie şi media speciale destinate birourilor, hârtie destinată mediilor de producţie şi tiparului digital (gama Colotech+), hârtie pentru echipamente de format mare (role inginereşti şi hârtie tăiată în format cuprins între A3 şi A0+).

  • Xerox comercializează în România, din 2007, o gamă completă de hârtie reciclată pentru copiatoare: Recycled, Recycled+, hârtia colorată Recycled Symphony şi Colotech+ Recycled, hârtie reciclată, special creată pentru imprimarea digitală color. În 2012, Xerox România a lansat Recycled Pure, un nou tip de hârtie reciclată, produsă integral din materiale reciclabile, ideală pentru imprimare laser şi copiere.
  • Xerox are un portofoliu bogat de suporturi speciale de imprimare: plicuri digitale, carduri, ambalaje, mouse pad-uri, hârtii speciale pentru imprimare laser (hârtia autocopiativă, hârtia rezistentă la deteriorare, hârtia cu card încorporat, hârtia cu PIN etc.) etc. Toate aceste suporturi pot fi personalizate şi folosite la numeroase evenimente şi campanii de marketing.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top