[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Wind 94 Prod

Bine ati venit la Wind 94 Prod!
Wind 94 - Orice idee. Orice forma. Orice dimensiune.

Profile Description

Infiintata in 1994, compania Wind 94 a intrat pe piata publicitara romaneasca propunand concepte revolutionare, anticipandu-i evolutia, tendintele si nevoile. Astfel, suntem prima companie din Romania care a introdus reclama gonflabila in conceptie proprie.

Ne-am angajat continuu in proiecte ambitioase, pe care le-am dus impreuna cu toti colaboratorii nostri la nivel de excelenta. Consilierea, suportul si calitatea executiilor ne-au adus parteneri precum Coca Cola, Pepsi, Mercury360, DraftFCB, JTI.

O idee originala este o provocare, iar pentru a o transforma in realitate, nu ezitam sa inovam productia publicitara.

Va oferim o gama larga de produse si servicii de la productie standardizata la publicitate atipica, indiferent de forma, dimensiune sau suport, care sa intregeasca strategia dumneavoastra de promovare.

Suntem constienti ca fiecare client este unic si tinde sa isi exprime singularitatea, de aceea dezvoltam solutii inovatoare si originale, adaptate nevoilor specifice de promovare ale fiecarui brand.

Comunicam deschis cu partenerii nostri pentru a crea concepte, pentru a construi machete si pentru a implementa impreuna solutii personalizate de expunere indoor si outdoor.

Suntem o echipa tanara, cu o viziune proaspata si indrazneata, propunand solutii creative integrate, de la design conceptual la productie, instalare si mentenanta.

Consideram ca ideile clientilor nostri merita o executie de calitate si sustinem clientul indiferent de dificultatea proiectului.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top