[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

VPK Packaging Romania

VPK Packaging Romania
Bine ati venit la pagina VPK Romania
Suntem preocupaţi continuu de creşterea standardelor serviciilor oferite clienţilor noştri.

Profile Description

International VPK Packaging Group a demarat, în octombrie 2007, în Salonta, judetul Bihor un proiect de investiţii, luând astfel naştere VPK Packaging Romania.

Investiţiile, în valoare de 15 milioane de euro, au durat circa un an, rezultatul fiind o unitate cu tehnologie modernă de producţie de carton ondulat şi cutii de carton. Fabrica se întinde pe o suprafaţă de 15.600 metri pătraţi şi are o capacitate de producţie anuală de minim 30.000 tone.

Activitatea de producţie a început în ianuarie 2009, cu un total de 50 de angajaţi, estimându-se creşterea acestora la aproape 200.

Clienţii nostri sunt companii naţionale şi multinaţionale din România, Ungaria şi ţările vecine. VPK Packaging România este ales ca furnizor pe baza unor argumente clare: profesionalism, calitate, soluţii personalizate şi livrări JIT (Just In Time).

Tot la Salonta, îşi desfăşoară activitatea şi fabrica de tuburi de carton COREX România, de asemenea parte a VPK Packaging Group.
COREX România produce: tuburi de carton pentru mai multe tipuri de aplicaţii industriale (folie, hârtie, bandă izolatoare etc).

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top