[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Vitrina Advertising

Vitrina Advertising este o agenţie full service naţională, fiind totodată singura agenţie de publicitate “multi-regională”. Compania are sediul în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, şi o reprezentanţă în capitala ţării, la Bucureşti.

Descriere profil

Ultima modificare la

20 de ani de experienţă pe piaţă nu încap cu uşurinţă într-un curriculum vitae.

Istoria Vitrina Advertising are însă mai multe repere: 1992, anul înfiinţării agenţiei la Cluj-Napoca; 1997, anul deschiderii reprezentanţei de la Bucureşti; 1998, anul primelor premii naţionale de creaţie; 1998-2008, anii confirmărilor din partea pieţei, dar şi din partea juriilor festivalelor de profil; 2009, anul inaugurării Vitrina Business Center.

Odată cu încrederea clienţilor, atât din Bucureşti cât şi din restul ţării, Vitrina se pozitionează astăzi drept una dintre cele mai importante agenţii independente de publicitate cu acoperire naţională.

Obiectivul fiecarui proiect derulat de Vitrina Advertising este “creşterea business-ului clientului”. O confirmă succesul companiilor din portofoliul agenţiei, o confirmă standardul serviciilor şi al produselor oferite şi, printre cele mai valoroase atuuri ale companiei, calitatea echipei.

Vitrina a fost percepută de la început ca lider al pieţei din Transilvania.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Vitrina Advertising

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top