[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Vit Trace Line

Bine ati venit la VTL!
Suntem o companie privata fondata în anul 1994, fiind una dintre primele firme de productie de materiale publicitare din Arad si din zona de vest a tarii.

Descriere profil

Ultima modificare la

Prima activitate dezvoltata a fost imprimarea serigrafica si pe masura dezvoltarii firmei si a cresterii cererii pe piata de profil , gama de produse si servicii a fost în permanenta diversificata , astfel încît astazi compania are o oferta completa ce poate satisface cele mai diverse solicitari.

Activitatea companiei a fost recunoscuta si recompensata de Camera de Comert si Industrie a Judetului Arad cu Trofeul de Excelenta pentru 5 ani consecutivi în care a primit Diploma de Excelenta pentru activitatea în domeniul productiei publicitare.

Activitatea noastra din aceasta îndelungata perioada ne-a creat un portofoliu important de clienti permanenti printre care enumeram:
Consiliul Judetean Arad si Consiliul Local al municipiului Arad, S.I.F. Banat-Crisana, B.R.D. Societe Generale, Banc Post, San Paolo Imi Bank, Universitatea de Vest Vasile Goldis, Astra Vagoane Arad – International Railway Systems, Strabag AG, Electrocontakt Romania, Leoni Wiring Szstems Romania, Yazaki Component Technologies, Darimex International, VDL Rotech, Compania de Transport Public Arad,

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Vit Trace Line

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top