Cauta
Filtreaza rezultate
Articole
Pagini
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de

Verla Prodcom

VERLA este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara.

Descriere profil

Misiunea Verla este satisfacerea cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de materiale intr-o gama completa, de o calitate superioara, la preturi competitive si prin consultanta profesionala si permanenta privind utilizarea

Verla si-a inceput activitatea in 1994 cu importul de folie d-c-fix din Germania si comertul acesteia prin magazinul propriu din Cluj-Napoca. In 2007 magazinul Verla Color Plus isi continua activitatea de vanzari cu amanuntul catre populatie  cu o gama larga de materiale pentru decorari si materiale pentru industria publicitara.

In timp, Verla si-a diversificat gama de produse comercializate si  si-a dezvoltat o retea de distributie ce acopera aproape toate judetele tarii. Transportul marfii catre toti clientii firmei este gratuit, fiind asigurat prin mijloace proprii sau servicii de curierat rapid.

In cei 20 de ani de activitate, Verla a demonstrat ca prin sprijinul colaboratorilor sai si prin planurile ambitioase dezvoltate a devenit un partener puternic, deschis, flexibil si modern.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top