[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Tudor Birotica

Tudor.com.ro ofera toate produsele de care ai nevoie pentru a desfasura activitati administrative, de menaj si ambalare.

Descriere profil

Ultima modificare la

Societatea TUDOR S.R.L., avand sediul in localitatea Bistrita, are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodaresc, cod CAEN 4649. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, S.C. TUDOR S.R.L. se situeaza pe primul loc in topul societatilor avand acelasi domeniu de activitate din judetul Bistrita-Nasaud.
Deasemenea societatea are o prezenta activa in partea de nord-vest a tarii, in judete precum Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramures si Suceava.
Bazele societatii TUDOR S.R.L. au fost puse in anul 1992, fiind de la inceput o afacere de familie cu 3 asociati. Dupa 5 ani de la infiintare isi defineste clar profilul si strategia, propunandu-si sa devina unul din jucatorii importanti pe piata locala de papetarie-birotica.
Cautarea si selectia permanenta a furnizorilor a caror produse si servicii sa satisfaca in cea mai mare masura nevoile si pretentiile clientilor sai, bunul simt si responsabilitatea in comportamentul cu toti partenerii, au facut ca firma sa devina din ce in ce mai mult un partener de mare incredere, acest lucru aducand dupa el o dezvoltare puternica si stabila.
Societatea TUDOR S.R.L. se angajeaza in parteneriate cu acei furnizori ale caror rezultate se concretizeaza in livrarea unor produse de o calitate superioara. Din dorinta de a-si mentine pozitia de lider in domeniul comertului cu produse de papetarie, birotica si ambalare, firma ofera solutii inovative, practice si sigure. Obiectivul final este si va ramane acela de a asigura satisfactia totala a clientilor (firme si angajatii acestora, persoane fizice, institutii publice).

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Tudor Birotica

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top