[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Total Media & Print SRL

Bine ati venit la pagina Total Media&Print
Total Media s-a infiintat in anul 1996 ca o mica agentie de publicitate. In anul 2002 Total Media a inceput sa distribuie echipamente de printare de format mare. Incepand cu anul 1998 firma a inceput colaborarea cu producatorul suedez de display-uri "Mark Bric".

Profile Description

Sistemele de display-uri produse de Mark Bric sunt recunoscute prin calitate, fiabilitate si nu in ultimul rand prin design-ul inovator: bannerup, banner-stand, snapup, swingup, isoframe, ego – sunt doar cateva dintre display-urile si desk-urile cele mai solicitate si aflate de obicei intotdeauna pe stoc intr-o larga gama de modele si dimensiuni. In vara anului 2008 Mark Bric a lansat inovatorul concept “Ego” – sistem revolutionar de display-uri care ofera noi orizonturi creatorilor de standuri si structuri expozitionale. Incepand cu anul 2013 am lansat produsele “Mark Bric IsoFrame” – standuri care ofera flexibilitatea care lipseste sistemelor clasice popup display – dar care ofera in continuare: prezentare grafica continua, montaj fara unelte, modularitate insotita de montaj extrem de usor si transport simplu.

In anul 2002 Total Media s-a implicat in distributia si service-ul de echipamente de printare de format mare. In acest moment sunt vandute in intreaga tara peste 200 de echipamente (Durst, Mutoh, Mimaki, Polyprint TexjetPlus, Seiko, ColorSpan si Infiniti) – carora le asiguram service-ul si aprovizionarea cu consumabile. Incepand cu ianuarie 2009 un nou pas este realizat: Total Media devine reprezentantul oficial al Durst pentru Romania – prestigioasele echipamente UV Durst au poutut fi achizitionate direct prin Total Media incepand cu acest an.

 

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top