[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipro Printing S.R.L.

Bine ati venit la Tipro Printing!

Profile Description

Tipro Printing S.R.L.

Am ajuns din întâmplare in industria tiparului digital, in 2008, când un client pentru care făceam traducerea unor manuale de utilizare ne-a cerut să i le şi tipărim. Intenţia noastră de a cumpăra o maşină pe negru s-a concretizat in achiziţia uneia color şi… apoi am tot crescut.

Întâmplare este însă doar inceputul. Mai departe creşterea noatră este rezultatul natural al unor principii şi atitudini care ne ajută să ne mulţumim şi surprindem plăcut clienţii, de fiecare dată.

Japonezii îi spun Kaizen. Îmbunătăţire continuă. Poate suna pretenţios, mai ales in ţara lui „merge şi aşa”, dar ne place să facem lucrurile bine. Şi din ce în ce mai bine.

Am descoperit repede pasiunea. Ne place să aflăm, să facem mereu ceva nou. Să vedem rezultatul muncii noastre. Să primim zâmbete şi mulţumiri.

Printarea pe lemn, cărţile de vizită multi-strat, plastifierea soft-touch (care au fost apoi preluate de unii dintre competitorii noştri) sunt doar câteva din materializările inclinaţiei noastre de a găsi forme noi de exprimare, care completează creativitatea designerilor.

„Eliberează imaginaţia”, noul nostru slogan este atât o afirmaţie despre noi, cât şi un îndemn pentru creatori. Trăim într-o societate în care cheia este diferenţa, abilitatea de a ieşi în evidenţă, aşa că asta este propunerea noastră de valoare. Calitatea bună a tiparului şi a finisajelor, o relaţie deschisă şi prietenoasă cu clienţii, rapiditatea şi preţurile bune sunt  doar ingrediente de bun simţ ale modului in care înţelegem să răspundem nevoii clienţilor noştri.

Am ajuns acum să avem echipamente de vârf şi ne continuăm dezvoltarea (găseşti descrierea lor in secţiunea de tehnologie) dar suntem o întreprindere cu şi despre oameni. Ca o familie un pic mai mare.

Te invităm să ne cunoşti şi să ni te alături. Ne găseşti  în Bucureşti, Sector 6, Calea Plevnei 137 C, clădirea principală, în incinta Iprochim SA.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top