[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Tiposhop RO srl

Tiposhop RO srl
Bine ati venit la pagina Tiposhop Ro!
Servicii de finisare in completarea serviciilor de tiparire. Innobilam tipariturile pe care clientii nostri sau alte tipografii le solicita.

Profile Description

Tiposhop RO SRL – Tipografie din Targu Mures.

Oferim servicii de finisare in completarea serviciilor de tiparire. Imprimam si innobilam tipariturile pe care clientii nostri sau alte tipografii le solicita.

Tiposhop posedă tehnologie si echipamentele pentru satisfacerea tuturor nevoilor existente pe piata de materiale comerciale si publicitare tiparite. Din acest motiv ne-am propus sa ne concentram in mare parte din activitatea noastra pe procesul de innobilare si infrumusetare a lucrarilor tiparite la noi sau pe cele ale clientilor. Acest proces se realizeaza prin aplicarea de lacuri (acrilice si lacuri uv) si folii speciale.

Ne adresam atat clientului final, intreprinderi mici, mijlocii si mari, institutii de stat si private, ONG-uri, organizatii, dar ajutam si multe tipografii, agentii de productie publicitara, edituri si producători de ambalaje, atat cu servicii de tiparire a produselor tipografice comerciale cat si cu servicii de finisari si innobilari hartie.

Range of Services

  • innobilare tipar
  • tipar offset
  • finisare tipografica
  • servicii finisari tipar offset

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top