[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Tipographic

Descriere profil

Ultima modificare la

Tipographic

Scopul nostru este, ca după cunoasterea amănuntită a exigentelor clientilor, să furnizăm produse tipografice de o calitate ireprosabilă.

Bazându-ne pe experienta si cunostintele profesionale ale colegilor nostri, urmăm o politică de afaceri flexibilă, astfel, utilajele noastre moderne le exploatăm cu randament maxim.

Pentru a forma si consolida relatii de lungă durată, oferim clientilor nostri o colectie de mostre care face posibilă alegerea promptă a modelelor dorite si începerea rapidă a productiei, tinând seama si respectând calitatea superioară a acestora.

Serviciile noastre:

– executarea produselor tipografice
– prestări tipografice
– prelucrare pre-press, separatie culori.

Masinile noastre de tipar ofset sunt capabile de tipărirea unor lucrări de o culoare, sau policromie într-un format de maxim 61×86 cm.

Productia tipografică este executată de următoarele utilaje: ghilotină, capsator, masină de brosat cu termoclei, masină termofoliat, etc.

Executăm cărti, cataloage, prospecte, etichete indiferent de materia primă (hârtie sau autocolantă), producem materiale reprezentative speciale policromie sau monocolor, cu tipar sec, cu lăcuire selectivă sau stantat în diferite forme.

Producem tipizate, foi cu antet, plicuri personalizate, tipizate pe hârtie autocopiativă, numerotate.
Executăm legare documente în piele sau imitatie de piele, legitimatii, ecusoane, stampile, folio.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Tipographic

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top