[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia UMC

Tipografia UMC este una din primele tipografii din mediul privat, infiintate in Bucuresti in anii 90.

Profile Description

Tipografia UMC ofera servicii de calitate la standarde europene, ca urmare a investitiilor efectuate (imobil propriu avand peste 1800 mp suprafata construita ce asigura buna desfasurare a activitatii de productie tipografica, dar si a celor de aprovizionare, depozitare, livrare a marfurilor, parc auto propriu care permite transportul marfurilor la sediul clientilor, s.a.m.d).

Infrastructura pusa la punct care asigura derularea optima a activitatii de vanzare si productie si o permanenta monitorizare a procesului integrat.

Firma UMC este certificata conform standardelor: SR EN ISO 9001:2001 + SR EN ISO 14001:2004 SRN. Tipografia UMC este una din cele mai importante companii ce ofera servicii integrate pentru dezvoltarea materialelor cu finalitate in tiparul plan.

Infiintata in anul 1991 in Bucuresti, Tipografia UMC a evoluat an de an, marindu-si numarul de clienti, volumul lucrarilor si implicit numarul angajatilor. La ora actuala portofoliul tipografiei numara peste 1000 de clienti.

  • Tipografia UMC este furnizorul de solutii puternice de printing pentru companii ce apreciaza relatiile bazate pe valoarea increderii.
  • Suntem mandri sa creem valoare pentru clienti, angajati si proprietari.
  • Ne straduim sa fim deschisi si onesti. Cautam sa fim etici in relatiile de afaceri iar ideea de fair play este cea care ne ghideaza in aceste relatii, fiind in acelasi timp si motto-ul nostru.
  • Valorile companiei noastre pun accent pe integritate, parteneriate reciproc avantajoase si orientarea catre satisfactia clientului.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top