[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

Tipografia Tipoalex SA

TIPOGRAFIE OFFSET

Tiparul offset este avantajos atunci cand doriţi un produs de calitate, la un preţ bun. Tiparul offset este ideal în cazul tirajelor mari.
Avantajul tiparului offset este acela că preţul diferă în funcţie de tiraj şi anume cu cât tirajul este mai mare cu atât preţul este mai mic.
Tipografia noastră este dotată cu o maşină Heidelberg în patru grupuri de culoare cu care putem realiza lucrări de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici şi într-un timp relativ scurt.
Lucrările sunt realizate după materialul clientului sau se poate realiza grafica în departamentul de tehnoredactare după cerinţele clientului.
Formatul maxim pe care se tipăreste este de 500*350 mm, pe hârtie de 56 gr până la 300 gr.

TIPOGRAFIE DIGITALĂ

Tiparul digital este avantajos atunci cand doriţi un produs de calitate într-un termen scurt, la un preţ bun şi la care tirajul poate să fie chiar şi de 1 buc.
Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici şi mijlocii. Se realizează direct din computer, ultimele ajustări putându-se face, fără costuri suplimentare, chiar înainte de a da bunul de tipar.
Tipografia noastră este dotată cu aparat digital de ultimă generaţie şi anume Xerox Docucolor 242 care tipăreşte la o calitate deosebită fără rebuturi.
Lucrările sunt realizate după materialul clientului sau se poate realiza grafica în departamentul de tehnotedactare după cerinţele clientului.
Formatul maxim pe care se tipăreste este SRA3 (450*320 mm), pe hârtie colotech de 90 gr., până la 300 gr.

LEGĂTORIE

 Executăm la preţuri avantajoase următoarele și lucrări de legătorie:

   – teze de doctorat şi lucrări de diplomă legate cu şnur sau cusute în lagini
– cărţi
– coperţi de cataloage
– coperţi pentru îndosariat
– carnete de elev, student
– legitimaţii
              – legări cu spirală de plastic sau metal
– registre etc.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top