[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Tipografia Surorile Lauretane

Profile Description

Tipografia Surorile Lauretane

 

Congregația Surorilor Maicii Domnului Lauretane a fost înființată în anul 1920, în Polonia de către Fericitul Pr. Ignațiu Klopotowski.

Părintele Ignațiu a avut o mare devoțiune față de Sfânta Fecioară Lauretană și a răspândit cultul Sfintei Fecioare editând diferite broșuri. Inspirat de Dumnezeu și în semn de recunoștință față de Sfânta Fecioară Lauretană pentru protecția pe care i-o purta a denumit

Congregația înființată “Surorile Maicii Domnului Lauretane”.

Prima îmbrăcăminte
a Surorilor Lauretane

Părintele Fondator a încredințat Congregației apostolatul cuvântului tipărit ca o continuitate a activității vieții sale. De aceea carisma principală a Congregației constă în slujirea lui Isus – Cuvântul Întrupat – pe care îl transmit oamenilor prin presă și cărți religioase.

Ele acordă ajutor acolo unde este mai mare nevoie: la copii și tineri, la bolnavi și săraci, la aceia care suferă mai mult de lipsa pâinii și a iubirii. Surorile îndeplinesc misiunea apostolică denumită “Urgență”, de aici semnul crucii pe care îl poartă pe văl. Din 1962 Congregația noastră face parte din marea familie benedictină.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top